Eşi calısıyor kendı calısmıyor, 2 cocukları var, esının verdıgı paradan bir senede 16 ceyrek 200euro bırıktırmıs, eşinden de saklıyor parayı, araba alıcaklarmış şimdi bır anda suprız yapıp verıcem dedı, ay benım eşim duysa der gözde sana yazıklar olsun 20 tl yok bırıkmıs param neyim varsa harcamadan duramıyorum ben, kadın 2 cocukla dunyayı bırıktırmıs
Aynisini benim annem yaptı. :)) tam 10 yıl önce annem 2. Evi alalım burdan taşınalım diye tutturdu. Yıllarca hayalini kurdu zaten kocaman bi evimiz olsun diye. Obur ev küçüktü. Babamı ev bakmaya filan goturuyo babam alamayız peşinat yetmez peşinat versek de kalanı odeyemeyiz diyo. Neyse evi bulduk annem çok beğendi. Eve geldik çanta getirdi döktü babamın önüne :) evi 150 bine aldılar çantanın içinden tam 60 binlik altin çıktı nerdeyse evin yarısı :D babamdan şoku düşün.
Ben 100 TL bile saklayamam
Bende severim biriktirmeyi ama 1 senede sadece 2 çeyrek alabildim püüüü yazıklar olsun bize
Uh masallah ben de hic biriktirremem
tek cocuk parasini harcamiyom onuda bilir saklayamam ben
6 ceyrek
6 gram
1 yarim biriktirdim arsa aldik cok seviyorum biriktirmeyi bence alisinca insan duramiyor dene derim cok guzel bi his
411,197 soru
12,377,287 cevap
42,933 kullanıcı