Aile konusunda şanslıydım tek sansiszligim evde hiç bir zaman annem yoktu tek çocuktum yanlızdim ,annem calisiyordu ,çalışabilmek için ikinci çocuğu emekli olana kadar yapmadı annem , neyse iki kere üniversite okudum ,annem ben 20 yaşıma gelince üniversite okurken ,emekli oldu ve 40 yaşında kardeşimi yaptı ,o zaman kızardım anneme ama şimdi daha iyi anlıyorum şuan yaşadığım imkanları saglamayabilmek için çalıştı bende şuan annemle aynı fikirdeyim , tek çocuk fikrindeyim ,Allah kısmet ederse benim gibi rahat imkanlarda büyüsün istiyorum bebeğim ilerde belki bir kardeşi olur ama şuan sadece oğluma odakliyim yani dogdugun aile kaderin oluyor, benim annemin dik durması hep benide dik biri yaptı, hiç bir zaman ataerkil bir ortamda bulunmadım şuan eşimde o kafada biri değil eşitlik söz konusu evimizde ama ailem böyle olmasaydı bu sekilde düşünce yapısına yada imkanlara sahip olabilir miydim bilmiyorum, kız kardeslerinede çok üzüldüm sikayet edin, ezdirmeyin kızı ,anneler çok önemli keşke annende vaktinde çok çocuk yapacağına babana karşı biraz dik duran biri olsaydı şuan bu durumda olmazdiniz kardeşlerin için diyorum yani dünyaya getirmekle bitmiyor olay çocukları malesef çok üzüldüm kardeşine canım yapabileceğiniz hiç birşey yokmu acaba şikayet etseniz