Merak ettim haydi yazın bakalım.
Ben başlayayım aslan burcuyum. Böyle aktif olmayı, bir şeylerle uğraşmayı, eğlenmeyi, gülmeyi güldürmeyi severim.
Kişilik olarak bazen tezcanli bazen çok sakin ama damarıma basilirsa fena biriyim.
Üretmeyi severim.
Son zamanlarda biraz depresiflik vardı ama şükür yavaş yavaş kendime geliyorum.
Ne derler ; uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi de yazsınlar kral geri döndü" :):)
Balık burcuyum duygusalim alinganim çabuk sinirlenirim vicdanlı biriyim kesinlikle kin tutmasını bilmem . Çabuk kandirilirim bu yüzden eşim beni çok çabuk kandırır. Ya kısaca balık burcunun bütün özelliği ni taşıyor m
Cabuk sinirlenen biriyim tez canlıyım hemen herşey olsun bitsin isterim sabırsızım boğa burcuyum birazda alınganım kinciyim yaav inatcı yım bu huyumu hic sevmiyorum lakabım da AsiHicran
İkizlereeeeer
Neşeliyimdır kolay kolay depresyona girmem her zaman motivasyonum yüksek kimseden hiç bir beklentim yok gölge etmesinler yeter
Takmam kimseyi, önemli olan benim keyfimdir keyfim olacakki evimi neşe donatayim
Basak burcuyum, temizlik titizlikle kafayi bozmus durumdayim bu durumdan mutevellit olacak ki huysuz bir insanim sevdigimi severim sevmedigimi de sevmem bunu da on numara belli ederim duygularimi anlik yasar hemen belli ederim sinirliysem sinirli mutluysam mutluyum. Yuzume yansir iki yuzluluk asla yapamam. Bir o kadar da merhametliyim haksizliga asla gelemem . Misafirperver pek degilim evim kirlenecek diye shsh Yapmacikta asla olamam. Yapmacik olan insanlardan nefret ederim. Bir gorev yapilacaksa o an yaparim. Calistigim okulda da sinavi yaptim mi ayni anda okur notlari girerdim hep boyleydim simdi de ayni Galiba kiskanclikta var bende arada cekememzlikte oluyor shsh
1,507,770 soru
24,610,619 cevap
364,059 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın