Kızlar geçen markete gittik eşimle gorumcemde vardı. Hiç ayrıldığı yok zaten bizden. Neyse işte kasaya geldik. Yumuşatıcı indirime girmiş. Kasadaki kızda tanıdık ya al dedi ben yok flan dedim. Sonra bitane aldm. Az kaldı elimizde de bi daha al kullanirsn nolcak dedi. Ben yok dedm. Sonra gorumcem al canım nolcak kullanmazsan anama verirsin dedi. Neyse aldk işte. Kasadan geçti . Gorumcem alaym mi aliyo musun dedi. Hani kendi alıp annesine verecek. Bende yoo kullanirm dedm. Tabi hemen suratı düştü. Konusmamalar faln. Ya gerçekten o kadar sinir oldm ki o an. Bi Yumuşatıcı demeyin Kızlar. Kaynanamin ihtiyacı olsa valla isterse 10 tane alalm. Ama ihtiyacı yok ki zaten kayın babam herseyin en iyisini fazlası ile alır. Ki Kaynanam lada çok girdik markete ne canın çekiyorsa ihtiyacın varsa al derz alir. Bakın Kaynanam yanımda olsa da alsa Neyse ama gorumcemin yırtık dondan çıkar gibi çıkması çok sinirime gitti. Ya madem düşünüyorsun anneni o zamwn sen al. Annenn babann parasını ben yemiyorm sem yiyosun. Ki kaldı ki gorumcem de cüzdanda eşimden daha çok para vardr her zaman. O an vermeyi istemedm. Eve gelince eşim sordu niye vermedin diye. Bende kullanirim dedim. Bisey demedi. Sırf gorumceme sinir olduğum için. Ve Kaynanamin ben bi çorabını dahi gormedm. Aman aman oğluma söyle yardm yapaym torunuma şunu alaym demez..varsa yoksa kızı kızının torunları. Birazda ondan vermedm. Siz olsanız verir miydinz???