Kızlar merhaba çok kötü hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum. Biz daha 2 aylık evliyiz ve 5+6 haftalik hamileyim. Eşimle iki gün önce akşam tartıştık baya bir bağrış çağrış. El kaldırmadı ama çok gereksiz bir konuydu ve ben çok kırıldım hüngür hüngür ağlayarak uyudum. Kendisi içerde yattı sonra noldu bilmiyorum geldi yanıma yattı sabah işe gidicem ağlama dedi. En son bunu hatırlıyorum. Gece tabii bana sokuldu sarıldı geceleri üstümü çok açarım elim ayagim buz olur onlari ısıtmaya çalıştı yani her gece ne yapıyorsa aynisini o gece de yaptı. Sabah işe gitti gün içinde normal aradığı gibi aradı. Yani o geceden o andan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu. Ben de hamileliğin etkisiyle çok duygusalim zaten tüm gün oturdum aklıma geldikçe dedikleri ağladım düşündüm durdum. Akşam işten gelince suratına dahi bakmadım gelip yanıma sırnaşmaya çalıştı gönlümü almaya çalışırcasina. Sarıldık yattık biraz ben sarilmiyorum bile. Yemeğe geçtik yemekten sonra çay TV derken bir şekilde zaman geçti. Hadi yatalım dedi ben de ne yatması daha konuşmadik dedim. Konuş dinliyorum dedi ben anlatmaya başladım. Hani kırgınım ve özür dilemesini bekliyorum seni kırdığım sana bagirdigim için vs demesini bekliyorum. Ama yok üstüne hakliydim ben de sana çok kırgınım demesin mi. Sonra ben yatıyorum çok yorgunum dedi gitti içeri. Ben de ağlayarak peşinden tabii konusucaz diye inat ettim. O da konuşmamakta inatçı. O çocuğa bir şey olsun ondan sonra gör sen dedi ben yatınca. Sabaha kadar yine diğer geceler yaptığı gibi sarıldı etti vs ama benim beklediğim bu değil. Sizce uzatmalı mıyım? Hiçbir şey olmamış kırılmamışım gibi davranmamı bekliyor kendisi böyle yapıyor çünkü siniri geçince hiç uzatmiyor yaşamamışız sanki bir iki saat önce kedi köpek gibi birbirimizi yememisiz gibi davranıyor. Ben de özür bekliyorum gönlümü almaya çabalıyor ama özür yok çok mu takıyorum sizce.