Hem güldüm hem sinirlendim ilginç bir yorum. Oturup bakarsanız tecavüzcülerin biz gibi zaten normal şeyleri normal gören insanlardan değil, yıllarca din kisvesi altında herşeyi bastırılmış olan tarikatçılardan, dincilerden çıktığını göreceksiniz. Oturup bakarsanız bizim evliliklerimizin daha GÜVEN temelli olduğunu sizin evliliklerinizin sürekli bir telefon karıştırma, peşine düşme işte ceplerine bakma gibi tamamen kontrole dayalı, saygıdan yoksun, küfür ve hakaret içeren, çoğu zaman sadece çocuk için yürütülen evlilikler olduğunu göreceksiniz. Aile içi Edep haya size göre bir insanın aynı masada karşı cinsi ile oturmaması olabilir. Bana göre aile içi edep ve haya insanın eşine saygı göstermesi, saygı ve sevgi ile aynı evde huzuru bulması. Sadece evi değil o evin sorumluluklarını paylaşması. Hergün burada zibinyon tane kocamla şöyle kavga ettik böyle kavga ettik şöyle küfretti böyle yaptı bilmem ne bir sürü post görüyoruz. Hiçbirinin altında aile hayatı diye birşey bırakmadınız tarzı bir yorumunuzu göremedim. Edepli hayalı sizin beklentiniz dahilinde olan uygun aile yaşantısı bu sanırım. Kocaların her an birinin üzerine atlayabileceği endişesine bu kadar sarılmak yerine acaba saygı ve huzur dolu bir ailem mi var. Sorusuna tutunsaydınız aile hayatını kavramını daha çok koruyabilirdiniz. Anlamadınız gitti insanın hamuru bozuksa eve de kitleseniz gidecektir. Biraz olsun kendinize güvenemediniz. Biraz olsun ailenin gerçekten ne olduğunu anlmadınız. BİRAZ OLSUN MİLLETİN EDEBİNE HAYASINA LAF SÖYLEYEBİLECEK HADDİNİZ OLMADIĞINI İDRAK EDEMEDİNİZ. rica ediyorum yorum yazmayın. Keza ben yazmayacağım. Böyle KENDİNİZ BİLMEZ biri ile mükanaşa içine girmeyeceğim. Ve lütfen hiçbir yorumumun altına zahmete girip cevap vermeyin. Benden cevap alamayacaksınız çünkü. Şu yazıyı yazarken ayırdığım zamana yazık. Selametle.!