MKızlar kızım 1.5 yaşında inanılmaz zor hareketli inatçı bi bebek. Ve nerdeyse 5 6 aydr uyku düzenimz yok. Gece 11 12 yatar defalarca uyanır sabahta 10 11 gibi kalkar hal böyle olunca gündüz uykusu çok sarkiyor. Bugün banyo yaptirdm 1 gibi normalde 2.30 gibi uyur. Ama asla uyumak istemedi. Çamaşır serilecek yemek yapılacak uyumasını bekledm. Uyumanin imkanı yok. Neyse Çamaşırimi serdim yemeğimi yaptm. Tabi hala devam ediyor yaramazlıga. Önüne herseyi döküyorm Kızlar oynasın diye ama asla oynamiyor. Mama diye dolabı ac diyo4 bana. Ac olduğundan değil dolabin içindekiler ile oynuyor. Dolap ötüyor beni kapat diye. Kapatiyrm kendini yerlere arıyor. Zar zor yem3k yaptm yedirdm. Ama biliyorum uykusu var. Söyle yarım saat uyusa bile rahat etcem. O kadar sinirlendm bağırdım ki bugün agladm sonra geldi annem diye bana sarıldı. Daha çok ağladım. Birwz önce de zorla uyuttm. Çünkü pes ettm artk. Yemin ediyorm o kadar yoruliyorm ki uyku desen asla deliksz uyuyamıyorm ne o neden ben. Şimdi de agliyorm.ben neden bu kadar sinir oldm o dahs çocuk diyorm.. başım ağrıyor boğazım agriyo bağırmaktan. Beni anlamıyor biliyorum ama azda olsa uyumasini kaln işlerimi yapmayi istedim Bende insanım benimde ihtiyacm var bazı şeylere. Bazen 2. Çocuğu bile yapmayi düşünmüyorm bir ile boyl3 isem 2 ile her halde cinnet geçiririm diyorm. Ben kötü bi anne miym. Çok bagirdm bugün oyl3 pişmanm ki ilk defa böyle oluyorm(
1,493,722 soru
24,405,001 cevap
350,438 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın