Geçen ondan para istedim oğlana iç çamaşır alacam ne külot ne atlet var çıtçıtlı atletleri kullanıyordum artık onları attık külota alışsın dedim 200 TL tek verdi çocuğu hallet eksiği flb varsa diye. Aldım birkaç parça ama çok pahalı yani iki üç parça tek alabildm. Bu sefer kızıyor bana sen parayı hep boşa harcamissn ben sana 200 TL verdim çocuğa birkaç takım elbise alsaydn dedi bende o parayla değil birkaç takım bir takım dahi alamam dedim tartstk bana sürekli eksiğimiz var diyorsun bir kerede eksiğin olmasn diyo. Kızlar üç yıldır evliyim daha kndime düzgün bir elbise alıp giymedm gerçekten söylesem kimse inanmaz bayramdan bayrama alıyordum o da onu zorlayarak alırdım şimdi de oğluma lazm diyorum milletin içine çıkıyor temiz kıyafeti yok kendimi kötü hissediyorum birkaç parçası olsn istiyorum ama anlamıyor ona göre ben çok para harcıyorum ben kıymet bilmiyorm çok üzülüyorum gerçekten ben herkes gibi harcasaydm acaba o zaman ne yapardı. Bir işe girip çalışmama da izin vermiyor örgü yapmasını biliyorum acaba yapıp satsam mi diyorum ama artık çok pahalı olduğu için kimse eskisi gibi örgüyü önem vermiyor