İlk kızımda annemin adı olsun ikinci senin istediğin olsun dedi ben büyük ölmüş kişilerinin adını koymaya hele ki iki isim koymaya karşıyım bak biri söyler sinir olurum insanın tek ismi olur dedim sözler yeminler sadece yazsın istiyorum deyip ağlamalar ne kdr sinir olacağımı bilsem de tm dedim ne oldu dersiniz kndi bile soylemiyorken ailesi komple diyo bn ona göbek adı olsun isteyen desin kimliğinde fazlaliga gerek yok demiştim kabul etmemişti kendimi kandırılmış hissediyorum anlıyor musunuz 1.5 yaşında hep kavga sorun çünkü mutsuzum seni mutlu etmek için herşeyi yapıyorum diyo evet yapiyorda ama bana hiç işlemiyor
Yine hamileyim doğuma az kldi çevre bana takılıyor bu sefer annenin adını koyarsın nasıl sinirleniyorum anlatamam beni bu duruma o insanlara bu lafı soyleyme ye iten eşimin ta kndisi ondan iyice nefret edip kavga ediyorum sabh beri herşey çok güzel ben sana canım diyorum sen demiyor sun diyo sen misin öyle diyen bn hergun sen işteyken senle kavga ediyorum ne bkliyordun dedik beni soktugun hale bak vs 2 ay kldi yine oturup bı ismini konuşma dık