0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum ile parka gittik eve geldik.

Apartman kapısının önünde her zamanki gibi girmek istemedi şebeklik yaptı. 

Ben gidiyorum diyip otomatiğe bastım arkamdan gelir diye apartman kapısını hafif tutup hadi gel anneciğim dedim. O an oğlumla gülüşüyorduk. 

Tam o esnada adamın biri sarhoş muydu savrula savrula oğluma doğru tam yoldan iki elini uzatarak yaklaşıyordu aralarında 5-6metre vardı sanırım oğlumu yanlız başına sandı ben hemen apartman kapısından çıktım beni görünce adam hemen yönünü değiştirdi. 

Allâh muhafaza yâ hiç tekin birine benzemiyordu yani bakışları dahi beni huzursuz etti yani ne diye el kadar çocuğa yaklaşırsın ki yani hiç iyi niyetle bulunamiyorum acaba işte yanlız kayboldu çocuğa zarar vermesin kimse diye mi yanina geldi diye. Çünkü yani öyle yaklaşılmaz ki bu af edersiniz gözleri dönmüş gibiydi. 

4 Cevaplar

0 oy
(561 puan) tarafından
Devir çok kötü cocuklarimizi korumamız lazım hiçbir yere tek göndermek gerek
tarafından
Ben hiç yanlız bırakmıyorum zaten millet dışarda sabahtan akşama salıyor çocuklarını
(561 puan) tarafından
Nasıl rahat edebiliyorlar anlayamıyorum
tarafından
Allâh akıl versin ne diyim önemsememezlik boşvermişlik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sarhoş ve kendini kaybetmiş insandan iyilik beklemek sence ?
tarafından
Yani ben mi kötü niyetliyim dedim acaba içimden ama yok iyi niyet göremiyorum adamda.
tarafından
Kizz adam ne yaptığını bilmiyor direk zarar verebilir alıp goture bilirdi o an sana saldira bilirdi hersey beklenir ben çok korkarım sarhoş insanlardan şansıma sakarya dolu :(
tarafından
Bana da saldırmaya cesaret edemez hiç korkmam Allâh herkesi korusun.
0 oy
(2,641 puan) tarafından
Eskiden mahallede akşama kadar oynardık böyle korkularımız yoktu ama şimdi devir öyle kötü olmuş ki bırak çocukları biz bile çıkmaya korkar olmuşuz Allah evlatlarımızı korusun ya hergun neler duyuyoruz aman ya dikkat edelim 
tarafından
Amin amin amin
0 oy
(669 puan) tarafından
Kız sarhoş olmayandan iyi niyet beklenmiyor sarhoştan iyi niyet beklenir mi Allah korusun çocuklarımızı 
tarafından
Sarhoş muydu bilmiyorum sarhoş gibi bı oğlumu görünce adam sağa sola böyle belalı tipler gibi bedenini hafif büktü sonra ellerini uzattı ben hemen çıktım kapidan
(669 puan) tarafından
Biz annelere çok büyük görev düşüyor dünyanın pisliklerinden korumak için yavrularımızı çocuğunuzu yalnız kapı önünde oynamaya bile bırakmayın
tarafından
Bırakmam zaten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 231 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 253 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 366 göst.
0 oy
3 cevap 358 göst.
2 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,250 puan) tarafından soruldu

411,615 soru

12,391,460 cevap

43,825 kullanıcı

Kategoriler

...