Geceleri sancıdan uyuyamadığım için gündüz kızı uyuttum yanına bende yattım uyuya kalmışım telefonda sessizde kalmış 30-40 defa eşim aramış memlekette olan kardeşimi babamı felan hep aramış annegili aramış komşuları aramış bir uyandım ki kapıda yaşlı yaşlı komşularım beni çağırıyor ☺️
Sonra eşimi aradım noldu niye milleti ayaklandırdın sen dedim benim kızacam yerde kendi kızıyor diyo nerdesin sen iyi misin diyo ben uyuyodum dedim iyi b*k yedin artık tuvalete bile gitsen haber et diyo
Efendiden habersiz çiş bile yasaklandı
Diğer postunu okudum rahatsızlığın var diye galiba korkuyor biraz
Aha aynı benm koca acmasam üst üste arar öyle huyu var direk aklına kötü şeyler geliyor yavaş bi bekle belki müsait değiliz yani dimi ne bu üst üste aramalar
eşimin dukkan kapatıp kapıya cılıngırle gelmıslıgı var aksam 9 civarı aramıs aramıs ulaşamamış bınada yenı evliyiz kımseyı tanımıyoruz yakında aıle vs yok anahtarı da olmadıgından cılıngırle gelmıs uyku sersemi sese kalktım kapıyı bırı zorluyor aklım cıktı hemen telefona koştum titreşimde kalmış baktım esım arıyor actım ohhhh sukur dedı bırı kapıyı zorluyor askım dedım benım o safım benim ac sunu dedı hala gulerız aklımıza geldıkçe
Kocan haklı hiç konusma
Benimde kızım telefonu kapatmış bir kere temizliğe girişmiştir hiç aklıma gelmedi bakmak bir baktım kapıya dayandı kocam kıpkırmızı olmuş nerde bu telefonun birşey oldu samdım diye benim telefonum kapalı olmaz kapalı olunca korkmuş adamcağız
1,495,130 soru
24,425,639 cevap
352,001 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın