+1 oy
1,429 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimle aramızda tartışma geçti ve kayınbabam müdahale etti,ve bana şiddet uyguladı bende ilk kez baba evine geldim ve yarın hukukî işlemleri başlatacağım ne olursa iki dünyada da hakkım helal değil, lütfen kızlar kimseye boyun eğmeyin kadın olarak kendinizi çaresiz hissetmeyin.Alnımın akıyla çalışır çocuğumada bakarım kendime düzende kurarım düşersem kendime yaslanirım kimseye ihtiyacım yok 

46 Cevaplar

0 oy
(2,945 puan) tarafından
Esin bişey demedimi
tarafından
Hayır demedi
(2,945 puan) tarafından
Dedisye boşver hayırsız koca örda seni savunackti sen karıma bişey diyemedim diye karımla benim aramda diye böyle adamdan ne hayır gelecek ya
tarafından
Gelmeyeceği için bugün davayı açtım ve onlardan herşeyi isteyeceğim çocuğumun geleceği için
-Reklam-
0 oy
(249 puan) tarafından
Benim kocamın moruk babası da biz kavga edince aramıza girdi bana laf atıyor köpek sen kimsin ahlaksız yaşı geçmiş işi bitmiş ben senin kızın değilim dedim haddini bilecek herkes yok eşimin babası diye kimseyi alttan alamam bir daha ne bayramda ne seyranda gitmemm eşim zaten öküzün teki benim 
tarafından
Benim için hepsi kesinlikle bitti
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Yorumlara da baktım da eşini de babasınk da gidip öldüresim var şuan babası pislik oğlu ondan pislik nasıl bişey demez babasına sakın ha sakın dönme kararından sakın boşa gitsin ibneleri sen unutursan bunlar daha fazlasını yapar sustu oturdu deyip daha da be yerlerini yaparlar kocanı da ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSın var ya sanki bana yapılmış gibi aşırı sinirlendim burda 
tarafından
Dava açtım bugün ben kimseye kendimi ezdiremem bitti kararım net sürdüğü yere kadar sürecek
0 oy
(17,587 puan) tarafından
Helal olsun sana canım şiddete boyun egmeyip hakkını araman helal olsjn valla hakkında en hayırlısı olsun
tarafından
Sonuna dek ararım kimse için varolmadim onlar olmayınca yokda olmam
0 oy
(928 puan) tarafından
Yani büyük konuşmak istemiyorum inşallah başımıza gelmez. Olursa önce benden çok çeker o herif sonra da ailemden. Hele ben neler ederim ona varya aklın hayalin durur, bunu da Allah'tan çevrem bilir de bana satasamaz 
tarafından
Ben ve adalet hakkından gelecek eminim
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Eşinle sen tartışsaniz hadi anlarım ama kayınbaba nasıl karışıyor ya karışmayı da geçip tokat atmak nedir Allah günahını yerde bırakmaz canım illa ondan çıkar Allah onu bildiği gibi yapsın seninde yardımcın olsun canım ya hep derler kocan arkanda dursun ailesini boşver ama olmuyormuş işte kocan ne olursa olsun seni ezdirmemeli köle mi alıyorlar hayat arkadaşı mi 
tarafından
En azından arkamda durup bu benim karım ne olursa olsun bunu yapamazsın deseydi ben yine onu seçerdim ama bu adamlığı göstermediği için benim için ne olursa olsun bitmiştir
(1,843 puan) tarafından
Belli ki sen çok güçlü bir kadınsın canım eminim herşey senin için çok güzel olacak Allah yar ve yardımcın olsun
tarafından
Amin çok güçlüyüm ve dahada güçlü olacağım Rabbimin izniyle

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 566 göst.
27 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 483 göst.
0 oy
14 cevap 373 göst.
0 oy
35 cevap 932 göst.