+1 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (35 puan) tarafından
Kızlar dun sezeryan oldum 5 6 damla doktorun sagmasiyla süt geldi bebek de emdi ama göğüs ucum yok ve hassas olduğu için yara oldu.lansinoh krem ve gümüş kapağa başladım bebek çok ağlayınca da dün doktor mama verdirdi bugün yine doktorum sıkınca süt geliyor ama ben sıkıp getiremiyorum pompayla denedim o da olmadı su ve bestlak damla kullanıyorum goguslerimi gümüş kapak da hep kesti ne yapacağım çaresiz kaldım lütfen yaşayan atlatan varsa yardım 

5 Cevaplar

0 oy
(1,281 puan) tarafından
Benm hemen sütüm gelmedi cnm 4. Günde geldi azar azar . 2 çocuğum da da aynısı oldu sütüm gelene kadar mama verdim. İlk oğluma 2.oglum hiç emmedi  15 gün kuvez de kaldı ama sütüm geldi yine 
(35 puan) tarafından
Nasıl yaptiniz gelene kadar
-Reklam-
0 oy
(1,643 puan) tarafından
Emzirme eğitimi veriliyor hastanelerde. Emzirme eğitimi al belli ki kendin emziremiyorsun. Yaraya gelince o yara olacak herkeste oluyor kanasa da emzirmen gerekiyor
(35 puan) tarafından
Aslında hastanede 4 kişi gosterdi ama ben beceremiyorum demek ki
0 oy
(592 puan) tarafından
Gözün aydın canım geçmiş olsun öncelikle sağlıkla büyüsün inşallah yavrun♥️ ben 36 haftalık doğum yapmıştım sezeryan bende de 4 5 damla zor geldi ikinci gün elektrikli sağma makinesi aldım onunla sağdım bebeğim yoğun bakımda kaldığı için 10 gün sonra emzirebildim ama sık sık sağdım anca oyle geldi sütüm bebek emince daha farklı tabi bol bol su iç stres yapma bebeğe mama versen bile kaşıkla ver yada siringayla daha kolay biberona alışmasın emmyi bırakır yoksa 
(592 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim sıcak dış al gogislerine tut yumuşar çözülür belki ama sakın vazgeçme gelir benim hiç umudum yoktu erken doğum oldu diye ebe gelip sütü çıkarınca ağladım sonradan açıldı kanadı çok yara oldu ama pes etmedim ağlayarak emirip ağlayarak sağdım
(35 puan) tarafından
İyileşmek için iyi gelen birşey oldu mu
(592 puan) tarafından
Kendi sütümü sürdüm canım çok iyi geldi belki tuhaf gelir ama en iyisi o oldu kremlar ise yaramadı kapak zaten kullanmadım
(35 puan) tarafından
Sürecek kadar sütüm cikmiyor ki
(592 puan) tarafından
Ah kıyamam kuzum gelicek merak etme stres yapma bebeğin emebiliyor mu
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım sezeryan oldum doktor ve annem sıkınca sütüm geliyordu kendim yapamıyordum o gün mama verdik hastanede eve geldim ertesi gün o gün akaşmdan sabaha kadar annem mama verdi o baktı ilgilendi sabaha bir baktım yani 2. Günde memeleri  patlayacak gibiydi stres yapma sıcak duş al masaj yap memelerine 
(35 puan) tarafından
Benim de 2 günüm aynı gibi ben yapamıyorum inşallah benimde bı anda gelir
(2,203 puan) tarafından
Gelir gelir kendini strese sokma sadece sen
(35 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(769 puan) tarafından
Yaraların için kendi sütünü emzirmeden önce ve sonra sürekli meme ucuna sür benim yaralarım öyle geçti 2 günde 
(35 puan) tarafından
Sütümü çıkaramıyorm bile:(

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 162 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem_clk21eker (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
5 cevap 172 göst.
0 oy
10 cevap 217 göst.

406,264 soru

12,180,669 cevap

36,678 kullanıcı

...