Daha önce burda post acmıstım benim bi görümcem var esimle benden iki yas kücük 27 yasında ilahiyat mezunu atama bekleyen bir insan şahsiyeti, evlendiğimiz günden beri her izne onlara gitmemizde eşimi benden kapışıyo benim yanımda el ele ya da sarılıp tv izliyolar ben kös kös kalıyorum bi kösede ben yokmusum gibi esimin karısı gibi hareketler yapıyo yemek masasında benim yanıma esimi oturtmamaya calısıyo koltukta yanına oturtmamaya calısıyo kalk demeyim diye esimin eline yapısıyo yine vs burda anlatmıstım, gurbetteyiz bu hafta ziyaretimize geldiler semt pazarına gittik bir an kalabalık oldu esim beni kalabalıktan cıkarmak icin on onbes saniye elimi tutup beni cekti bu kadarcık süre el ele yürüdük esimle, bu hanımefendinin yüzü düstü birden, içimden dedim ki bu kız ya gelip sarılıp öpecek ya da bi atak yapacak dedim, esim eve biraz erken varmak icin ben önden gidiyorum siz geze geze gelin deyip önden hızlıca eve gidiyo ben de kayınvalidem görümcem arkasından gidiyoduk bu görümcem birden depar attı kosa kosa gidip esimin elini tuttu ve iki sevgili gibi eve el ele gittiler ben de kayınvalidemle arkadan kös kös eve döndüm. Bu şu*rsuz kızın hareketlerinden gına geldi. Geldiği günden beri de abisinin evlendiği için abisiyle olan tüm hayallerinin suya düştüğünü anlattı abim evlendi tüm planlarımız bozuldu gibisine.abisiyle eve cıkacaklarmıs birlikte yasayacaklarmıs ama abisi evlenip planı bozmus bak sen. Eşime söylesem o benim bacım ne var bunda modunda ama ben sustukça damarıma basılıyo. Elbette abisini sevsin sarılsın ama sırf karısının elini tuttu diye kosa kosa manitası gibi kocamla el ele gezmesin yani bu ne ya? Siz erkek kardeşlerinize bunu yapar mısınız?