0 oy
905 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar dun buraya yazmistim eşimi yipratdim psikolojik olarak çok yordum kendimden biktirdim diye. Dun çok hakli olarak linclediniz git özür dile fln dediniz gitdim diledim bir ise yaramadı. Özür dilerim ama eşim ikimizin arasına bir battaniye koymus yatağa kaç haftadır götür diyorum goturmuyor bende bitirelim bu soguklugu dedim götür dedim götürmedi her gün ona sarılıp uyuyordu ben kenarda kaliyordum. Dun de aklima şeytan girdi onun telefonuna baktim kendi çalıştigi yere yakın yerde bir kız var onunla yazismis ona ben hep seni seviyorum seni düşünüyorum karımı sevmiyorum o da artık hiss ediyor aramıza battaniye koydum ona sarılıp uyuyorum sanki senmis gibi fln yazmış. Kızlar çok dağıldım çok üzüldüm bana ihanet etmiş beni bu kadar seven her kese rağmen koruyan insan beni aldatmış ben yüzüne vurmadım ama dedim ki hadi gel boşanalim nolur ama boşanmıyor. Ne bosanmiyor nede beni sevmiyor kızlar onu tamamen kaybetdim

29 Cevaplar

0 oy
(1,116 puan) tarafından
Açıkça mesajları gördüğünü soyle ve bitir bence.Çocuğuna da sana da yazık.O da yüreksizmiş ki aldatıyor.Senden soguması aldatmasını haklı yapmaz.Şimdi mesaja susarsan illa bir yerde patlak verir zaten.Belki seni suçlar.Mesajları alırsan kanıt olarak enazindan tüm suçu sende bulmaz bosaninca 
-Reklam-
0 oy
(8,393 puan) tarafından
Çok çelişkili postlar açıyorsun dalga geçiyor gibisin 
0 oy
(928 puan) tarafından
Yav ben de bu BOŞANMIYOR lafını anlamıyorum. Sen davayı bı aç hele, delilleri bı sun bakalım hakime. Boşanıyor mu bosanmiyor mu görürsün o zaman.

Vallahi niyetiniz yok boşanmaya, herifleri bahane ediyorsunuz.

Ne diyim bacım ben sana,boynuz yemeye devam et, otur evinde mi diyim ? 
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Bana kocam seni sevmiyorum artık dese çabalarım Savaşırım geri kazanmak için elimden geleni yaparım amaaaaa başka bir kadına sevdiğini söylesene,beni sevmediğini söylese ben gurursuz biri değilim onu affetmem. Tüm doğrularını bir yanlisiyla siler atarım. 
0 oy
(733 puan) tarafından
Önceki postunu okudum sen istemedin pişman olmuşun son pişmanlık neye yarar niye evlendin ozman adam haklı aldatmak iyi değil hiç bir kadın hakketmiyor sevmesende ama adam sevmiş sen istemedin oda sende umut yok aşık oldu boşanın derim hakkında hayırlısı 
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Seni cezalandırıyor haberin olsun bitirmeye çalışman onu daha çok üzüyor.O yazışmayı istese silerdi ruhun duymazdi bence bilerek yapıyor. Bu ihanet gibi gözüken olay senin aklına getirme çabası ben gerçek olmadığını düşünüyorum çok yalnis bir yol seçtiği benim adıma kabullenmesi zor bir hayasızlık ama benim evliliğime gore senin anlattiklarina gore gercek bile degil.sebebini anlaman ve gerçekten çabalaman lazım ONCA zaman bir sürü hata bir özür dilemeyle geçmez senin bir davranış modeli seçip pes etmeden  ilerlemen lazim.Artik kıyas yapmayı hataları tartmayi bırak senin haklı yada haksız olman mutluluk getirmez kusura bakma ama bir narsist gibi davranmissin ve devam ediyorsun ya bir yola gir çabala, yada çık adamın hayatından önüne baksın bu kadar olmaz güzelim İkinizede yazık birbirinizin hayatını çalmaya devam etmenin ikinizede bir faydası yok.Gecen zaman ONCA hatayla bir suru olumsuz deneyimle elinizde kalır geçmeyen gönül yaraları ile birlikte mutsuz bir hayat elinizde kalır..
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Artık yolun sonuna gelmişsiniz gibi görünüyor hiç Bi kadın ne olursa olsun ihaneti hak etmez sana çok kızmıştım ama şuan çok üzüldüm sakın hak ettim gibi düşünme belliki bu adam senden vazgeçmiş Bi ömür ondan sevgi dilenerek yaşaman çok zor nasıl ki sen onu sevmediğin zamanlar ona ihanet etmedin o da şimdi seni sevmiyor diye sana ihanet edemez sen bu konuda sonuna kadar haklısın kesinlikle hesabını sor vicdanın seni durdurmuş belliki yaptıklarının karşılığı buymuş gibi düşünüyorsun ama eşin haksız ne olursa olsun haksız 
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Çok etmişsin şimdi buluyorsun durumu olmuş adama kızmadım bile aldatmanın gerekçesi olmaz diye savunurum ama bu durumda savunulamazsin bile ben devam etmek istiyorum diyorsan gördüğünü söyleme görmedim duymadım bilmiyorum oyna öyle soğukluğu kaldıralım demekle o yaptıkların hafiflemez boşanmakta istemiyorsa sende istemiyorsan çabala değer ver bunu hissettir sevdiğinide  çok zaman alabilir ama düzelme ihtimali var eğer boşanmam diyorsa aldatan her erkek karımı sevmiyorum falan der zaten ne dicek seviyorum ediyorum demez 
0 oy
tarafından
Konuyla alakasız ama yaşın kaç canım senin? 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 182 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 305 göst.
2 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde ahzelesev (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 353 göst.
3 Mayıs 2021 Moda kategorisinde Meryemm (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,538 soru

12,349,821 cevap

40,391 kullanıcı

Kategoriler

...