0 oy
499 göst.
Aile kategorisinde (66 puan) tarafından
Kizlar kendimi çok kötü hissediyorum eşimi çok ama çok kıskanıyorum  bu yüzden bu sefer çok fazla tartıştık  boşanmaya kadar geldik resmen ve 4 yıldır evliyiz  bırakamıyorum  benimle konuşmuyor  nefret ediyorum  senden diyor  lütfen dua edin bana kizlar çok kötüyüm  uyuyamıyorum  artık 

19 Cevaplar

+1 oy
(3,902 puan) tarafından

Bu kadar kıskançlığın bir sebebi olmalı 

Eski deneyimler (ailenden olabilir,kendi deneyimin olabilir,eşinle ilgili olabilir)
Fazla İnternete kendini kaptırma (internette evlilik ile ilgili evli insanlar ve ilişkiler ile ilgili acayip bir manipülasyon var)
Kişisel olarak kendini beğenmeme degersizlestirme 

Ama sebep her ne ise bile bu kadarı seni hasta eder kendin için  muhakkak doktora gitmelisin..
-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından
Sebebi nedir merak ettim
(66 puan) tarafından
Mesai yapicam bu akşam dedi tamam dedim şebeke çekmiyor çalıştığı  yerde  arkadaşımın  eşiyle  kardeş gibiler onun eside o akşam mesai kalacakmış sonra öğrendi ki eşi İstanbula gidicek ben de aradığım da eşime ulaşamiyinca  merak ettim hesaba gitip para çekilmiş mi diye baktım petrolden çekilmişti o an delirdim arkadaşını aradım yanında mı diye yok dedi eşim aradı sonra resim atti ama hala şüpheleniyordum  önceki resim ola bilir diye kartını arkadaşına vermişti arkadaşı arayıp da söyledi ama görüntülü aradım hiç açmadı o yüzden orda kıl  oldum sabah da gelince konuşmadan çantamı toplayıp babamlara  gittim esim başkasını dediğine güvenip benim dediğime güvenmiyorsun  4yildir kıskançlığın  beni bitirdi yedi çok bunaldım patladım falan diyor
(290 puan) tarafından
cnm kusura bakma abartmissin da abartmissin
(66 puan) tarafından
Evet özür diledim  hatamın farkindayim  ama bu sefer de duzelemiyoruz  napicam bilemiyorum
(290 puan) tarafından
ama senin biraz kendine çeki düzen vermen lazım yoksa bu noktaya sürekli geliceksiniz bu kadar kıskançlık iyi değil eşim de çok kıskançti azda olsa kendine çeki düzen verdi bir yerde buluşun oturun konuşun kıskançlık illet birşey hele bu kdar fazla
(466 puan) tarafından
Yani esinin goruntuyu acmamasi icine kurt dusurmus hakli gorunuyorsun ama ilaki ortaya cikardi ilerde aceleci davranim gitmeseydin keske zamna biraksaydin yalan konusuyorsa er yada gec ni yerden patlak verirdi guvenmen gerekiyordu esine
(290 puan) tarafından
aynen hemen gitmesi yanlış olmuş şuan sanırım adam kabul etmiyor
(466 puan) tarafından
Hata yapmis arkadasimiz fevri davranmis  umarim duzelir benim kaynimda esindn bi sogudu daha duzelmediler bosandilar bazi erkeklerin yapisi farkli oluyor
(290 puan) tarafından
benm eşim de kıskanç inan ilk evlendigim dönem le şuan ki dönem azıcıkda olsa duzelme var evet herkes sevdiğini kiskanr fazlası fazlasıyla zarar
(66 puan) tarafından
Evet saat kaç oldu eve bile gelmedi  benden nefret ediyor artık çok kötüyüm  ya
(290 puan) tarafından
yok ya sinirlidir onuda anlamak lazım sakinleşse kendisi gelir sende lütfen bu konuda kendine çeki düzen ver belli seviyorsun ama adamı kendinden soğutcan yinede sen bilirsin cnm
(66 puan) tarafından
Yok canım çok haklısın doğru söylüyorsun  kendime çeki düzen vericem böyle olmuyor kalbimi çok kırdı  içim durmadan konuşuyor ama dışım  hiç birsey yapmıyor konuşmak bile  istemiyorum  iki gündür yediğim yemek 2 kaşık bulgur yemek yiyemiyorum
0 oy
tarafından
Nye kiskaniyou adamin biseyinimi gordun sana karsi ihanetni vs. Yoksa bos kiskanclklarmi eger bos kiskanclksa ikinzde yazik hep kendni yipratisn hemde evlilgnzi adamda haliyle bikar  
(66 puan) tarafından
Evet ama engel olamıyorum  bazen  en ufak şeyi bile kıskanıyorum yeri geliyor
tarafından
Bence bi pskolaga gitmelisin tedavi gorursen duzeleblir yoksa esin seninle hicbyere gdip gelmek istemez
(66 puan) tarafından
O değil de yemin ettim bu sefer adamı rahat birakicam  boş kıskançlık  yapmiycam  gerçekten  çok soğudu istemiyorumdur  diyor seni aileler girdi araya
0 oy
tarafından
Herşeyin dozu olmalı adamı bıktırmışsın bence al karşına konuş hatanı telafi et bu kıskançlık dozunu azalt erkekler bu kadar sıkmaya kıskançlığa gelmiyor ben evliliğimin ilk senesi öyleydim kocam bana bunaldım soğutuyorsun kendinden dedi hemen kendimi düzelttim şimdi de kıskanıyorum ama dozunda onu bunaltmıyorum
(66 puan) tarafından
Bağırıp çağırıyor her seferinde ayni  şeyler barisiyoruz  iki gün sonra yine aynı kıskançlığın  başlıyor diyor
tarafından
Biraz kendini sorgulamalısın
0 oy
(11,227 puan) tarafından
Özgüvenin var mı kendine 
(66 puan) tarafından
Off galiba tek sorunum eşimi çok sevdiğim için kaybetmekten korkuyorum o kadar kötü hale gelmişiz ki dışarı bile cikmasiniz istemiyorum
(9,625 puan) tarafından
Seven tabiki kıskanır ama bu kadarı sevgiden değil özgüven eksikliğinden olur eğer dışarı çıkmasını istemeyecek kadar kıskanıyorum diyosan bu kendinde gördüğün eksikler yüzünden ve kendini eksik gördüğün için acaba dişardakilere eşim bakar mı beğenir mi veya eşim bakar mı eder mi düşüncesi vardır zira dışarda kimse kollarını açıp kocanı beklemiyo, bu şekilde evliliğini bitirirsin bugün bitmese yarın biter çünkü sende ki bu huy değişmez bugün tamam dersin sonra devam edersin
0 oy
(17,197 puan) tarafından
Su misali açtı sandım postu :) yani sadakat içten gelen bir duygu varsa vardır yoksa yoktur yapacak olanın kçına takip cihazı da taksan yapar. Bu güvensizlik evliliğiniz için 3. Kişilerden daha sakıncalı 
(670 puan) tarafından
Ben de onun postu diye girer girmez baktım:))
0 oy
(4,464 puan) tarafından
Gidip psikolojik tedavi görmen gerekiyor. Kıskançlık karşı tarafı yavaş yavaş soğutan, bunaltan bir hastalıktır. Eşin de seni 4 yıl idare etmiş ama artık bıkmış. Bugün pişmanım diyorsun ama barışsanız yarın yine aynı olacaksın. Terapi almak zorundasın. Kimse ömür boyu sana kendini ispatlamak için uğraşmaz çünkü. 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Yengem amcamı esen yelden kıskanırdı ortada hiçbir şey yokken krizlere girerdi sonuç amcam yengemden soğudu ve bir daha eskisi gibi olmadılar. Bazen her şeyin fazlası zarar. Allah yardımcın olsun inşallah. Allah kalplerinizi sevgiyle doldursun birbirinize güzel gözlerle bakın 
(66 puan) tarafından
Amin inşallah çok sağol
0 oy
tarafından
Bu kadar çok kıskançlık adamı bunaltir 4 yıldan beri böyleysen kocanın vay haline. Şimdilik sessiz kal üzerine gitme bi sakinleşsin
0 oy
tarafından
Erkekler böyle sık boğaz olmaya gelmez seninki kiskancilik değil bence daha farkli birşey sıkılan erkek soguyabilir güvenmeyi deneseydin belli ki bunalmış adam eğer sogumuşsa senden geri barsimayabilir karşına al konuş tekrar 
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Kendine de yazık. Böyle ömür geçmez valla. Bence aşırı derecede seninki. Psikolojik destek al istersen
0 oy
(17,172 puan) tarafından
Esinj cok bunaltmissin canm bu kadar üstüne gitme
0 oy
(9,570 puan) tarafından
Su misali arkadaş gelse çok iyi anlasirsiniz sana bu konuda çok destek olurdu:)
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Bu kadar cok sıkıp bunaltma başkasına gider sonra başkalarında arar mutluluğu 
0 oy
tarafından
Bence bi psikiyatri ye basvursan iyi olur cnm bu şekilde evlilik yürümez oldukça abartmissin yengemde senin gibi kıskançlıgi hastalık haline gelmiş artk eltilerinden bile kıskanıyor ama onun öncesinde abim defalarca aldattı onu o yüzden sizin bı aldatma geçmişiniz yoksa eşine yapma bunu tedavi ol kendine bunu yapmaya devam edersen eşini kaybedersin
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Boşanmaya gidecek kadar ne kıskançlık yaptın ki . Bide kocama hiç bir zaman kıskandığımı  belli etmem şımarır kendini daha fazla  önemser. Asla yapılmayacak davranışı yapışsın. 
0 oy
(5,143 puan) tarafından
Bu kadar kiskanclik iyi degil hem kendine hem evliligine zarar bence destek al adami bunaltirsin bu kadar hersey dozunda olmali 
0 oy
(7,588 puan) tarafından
Canım bu ozguvensizlikten oluyor. Doğum yaptım kendime bakmıyorum yeri geliyor kaşım bıyığım ile geziyorum ve bende de aşırı kıskançlık başladı ama eşime asla yansıtmıyorum çünkü eşim bana sadık bunu biliyorum ama ne oluyor rüyalarıma giriyor. Mesela geçen bebek arabası sattm alacak olan kişinin ablasına (boşanmış tek yaşıyor) eşim evine bıraktı o gece rüyama girdi bunlar sevişiyor, sarılıyor falan. Uyandım çok kötü hissettim ya da arkadaşlarıyla yemeğe gidiyor kızlı erkekli yine kıskanıyorum ama gitme kızlar var diyemem ki. Eşimde haremlik selamlık yoktur. Kadın gördü mü dibi düşmez beni de kısıtlamaz öyle niye konuştun erkekle niye merhabalastin demez. Hem yetiştirilme tarzımız hem ozguvensizlikten dolayı saçma şeyleri takıyoruz kafamıza bunları ona yansıtsam olay çıkar bu nasıl yobaz düşünce der.
(66 puan) tarafından
Çok doğru söylüyorsun  o yüzden bende özrümü  diledim ve geri çekilip evde sesizce  onun konuşmasini  bekliycem  en doğrusu bu boş yere de kıskançlık yapmiyim

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,626 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 769 göst.
30 Ocak 2022 Aile kategorisinde Umutsuz_33 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 510 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 995 göst.