0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde (1,349 puan) tarafından
Babası olmasa asla benim sözümü dinlemez sizinkiler nasıl 

33 Cevaplar

0 oy
(10,124 puan) tarafından
Kızım biraz ürkek bir çocuk  ir bağırisa bile korkar kim onu dovse karşılık vermez. Ondan kızım ikimizdende çekinir ama asla dövme yok ztn o kdr hassas ürkek olduğu için çok dikkat ederiz hareketlerimize oğlum ise babasini asla takmaz benden 2 dakikalığına korkae
-Reklam-
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Bebeğim 9 aylık ama mesela atıyorum böyle prizlere yaklaştığı Zaman Ki koruma var her yerde Hayır orayı bırak dediğimde bırakır Ama babası söylediğinde asla umursamaz ama belki daha küçük
0 oy
(2,424 puan) tarafından

Bizde de kızım benden korkuyor. Ben kızıyorum yapmayı bırakıyor bakmışım eşim izin vermiş birlikte yapıyorlar. Sonra eşim kızınca dinlemiyor. Oda diyor gel bi şuna kız beni dinlemiyor :D Bende eşime kızıyorum senin yüzünden böyle oldu diye :D:D

0 oy
(1,909 puan) tarafından
Bnimkide. Aynni 
0 oy
tarafından
Ben 7 24 af buyur kendimi yırtarım dinlemek bir tarafa karşıma geçip pis pis siritır sinsi sinsi güler. Ama babası varken kizsam babasına gider  bak anne kızıyor der babası. Şimdi farkettim de bu çocuk ne babasını dinliyor ne beni 
0 oy
(444 puan) tarafından
Ne benden nede babadan korkan yok kardeşimin oğlu babası nin adini duyunca bile oturur susar korkar yanlış yapıyorsunuz diyorum ama gerçekten bazen korkuda iyi
0 oy
tarafından
Ben olmasam at koşturur bişey oluyo baban kiziyo bak diyorum donuyo babasina komik surat yapiyo adam mesela daha bilmiyo kumandaları kurcaliyo digiturkte emanet oluyo ya kapatirsak geri iade ediyoruz kumandaya bişey olcak diye bana verme diyo 5 dk çocuğu bak dediğim anda elinde kumandayla buluyorum niye verdin deyince istedi diyo şeker cikolata ne olsa çocuk ondan istiyo o da veriyo hiç sert yüzü yok 
0 oy
tarafından
Daha benimki küçük. Büyük konuşmym ama korkutmam korkmasını da istemem kesinlikle. Sadece güzellikle konuşup halletmeye çalışırım. Tabi ilerde şartlar ne olur bilemem:)
0 oy
(298 puan) tarafından
Bizimki de beni dinlemez ama babasını dinler 
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Babasına çok nazı geçiyor oğlumun çünkü babası sanki yaşayamadığı çocukluğu baştan yaşıyor gibi davranıyor bildiğin birlikte yaramazlık yapıyorlar :D ben adıyla seslenip hayır dediğim anda konu kapanır 
0 oy
(14,481 puan) tarafından
Ne benden ne babasından ne korkuları var ne çekinceleri..

-_-
0 oy
tarafından
Babasından şımarıyor bizimki yoksa evde babası yokken beni dinler. Sabah daha gözünü açmadan baba baba diye ağlar. Evin içinde arar ağlaya ağlaya yarım saat çok özlüyor babasını .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 144 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zoli (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
0 oy
0 cevap 69 göst.

410,716 soru