İyi günler ben tüp bebekli bı anneyim konuya böyle başladım cnku başımdan geçenleri ve beni daha iyi anlicaksiniz ben 6 sene sonra evlat sahibi oldum ve 38 .haftamda ntsde kalp atışı bı aldılar bı alamadılar bütün hastane ekibi başıma toplandılar ama bı cozum bulamadılar bnde yalvardım o sırada bn zaten tup bebekliyim haftamda iyi beni sezeryana alın diye sonrasında bana başka şehire sevk verdiler ve yaklaşık 2 buçuk saatlik yol ve bebekden kalp atışı alamıyorlar beni ağlaya ağlaya gönderdiler sonrasında ailemin kararıyla başka şehire gitmektense diyip başka hastaneye gittik ve nts alarm verdi cnku hiç kalp atışı yoktu sonrasında acil sezeryana alındım belden iğne vuruldum ve kesilmeye baslandim ya ben uyusmadim yada beklemediler çünkü bebek için ben hissettim bağırmaya başladım sonrasında genel anestezi verdiler yatağa geldigimde belden asagim uyusuktu yani uyuşmuşum neyse çok şükür kucagimda 1 aylık olduk ve ikinci çocuğa asla cesaret edemiyorum çünkü hissettiğim için korkuyorum aynı şeyler başıma gelicek diye siz hissettiniz mi yada uyustugunuxza rağmen kesiyi çok hissediyor musunuz cvblarsaniz sevinirim