Oynatmaya az kaldı doktorum nerde huniyle dolaşcam yakında en küçüğünü yeni uyuttum ağlıycam sinirden artık büyük biyerlere vuruyo ses yapmak için masanın üzerine ellerini vuruyo masus ciyak ciyak bağırıyo sus oğlum yapma diyom yok dur diyom yok halen ayakda yaaa sabahın köründe kalkıyo bu saate kadar uyumazmı bi cocuk 4 yaşında birde sesiyle küçüğüde uyandırıyo durmadan hani kimse yanlış anlamasın çocuklarıma çok düşkünüm çocuktur yapacak edecek demeyin çünkü anlayıp dinlemesi gerekir artık neden böyle bu cocuk napcam ben yaa sizde durumlar ne iki cocuklu olan ne ediyonuz bi çözüm sunun yada hep birlikde delirelim
Valla bitane ama huni bana da geliyo az kaldı
Kuzim kardeş geldi ya belki ilgi çekmeye calisuýidur sen ne kadar ilgi sevgi verirsen ver o da küçük kardeş gelince Cocukalr cozurtuyo işiniz zor allah yardım etsin
3.cü çocuğumu bekliyorum ehehe
Senin gibi perissn haldeyimm canimm ,buyugu 4 bucuk yasinda kucugu c.tesi 1 yas olacskkk ve mahf olmusumm ikisi yarimm saat oldu uyuyalii kucugun gundz uykusu yarim saat ve surekli emekleyip arkamdan agliyor kucak istiyooo ALLAH yardm etsinnn bizeee yinede IYIKI DOGURMUSUZ elbet bu gunlerde biteck
Valla benim iki çocuk arasında 9 yaş var keyfime bakıyorum hatta ben kahve içerken büyüğü küçüğüne bakıyor
1,492,999 soru
24,394,628 cevap
349,622 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın