0 oy
372 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar iki aylık bebeğim üç yasindada kızım var eşim sabah 8 9 yada bazen daha geç ise gider 9 10 gibi gelir kendi işi öyle yorucu bir işte değil bebek doğduğundan beri hep ben ilgilenirim bu gece ağladı eşim dedi al kucağına salla öyle uyur madem öyle al sen salla dedim umursamadı sonra yine biraz al dedim yoruldum gün boyu zaten doğru dürüst yatmadı dedim eşim kızdı bu çocuğun bakıcısı ben miyim dedi bende ben bakıcı mıyım babası değil misin dedi şimdiki karılar varya dedi kucumsedi yani tembel anlamında bide sesini yükseltti sonra kızı susturmayinca aldı kucağına ama kırdı beni ve üstüne tavırlı bir şekilde aldı haksız değil mi 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok ama çok yanlış söylemleri asıl kendisini küçük düşürüyor ben anne ve babanın eşit şekilde çocuklarına bakması gerektiğini düşünüyorum ki 

Bende hamileyim oğlum 3 yaş olunca kızım doğacak bana yardım etmek zorunda ben küçükle.ilgilenirken büyüğün karnını doyurmak zorunda  yapabilir demiyorum yapmak zorunda 

Çünkü bu çocuklar ikimizin 
-Reklam-
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Bakar hemde çok güzel bakar ne yalan söyleyeyim. Gece ağladıkları zaman benden önce koşar yedirir sallar uyutur. Hatta bazen bilerek bebeklerin uykularını kaçırıp yatakta yuvarlanır oynarlar. Ben uyurum. Allah ondan bin kere razı olsun. Eşimin babalığını asla sorgulayamam. 
0 oy
tarafından
3tane çocuğumuz var o evdeyken ben dinlenirim o ise gittimi ben bakarim mamasindan corabina elbiselerine yemeğine herşeyi kontrolü altına alır 
0 oy
tarafından
19 aylik kizm var benden çok esim bakti bakar yikar  giydririm yapar yedirir gezdirir  ben babamin evinde karnimda gelmdi  buda yaparken  istyordu  baksinlar bir zahmet

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 725 göst.
11 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cicek19 (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 131 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde İki çocuklu anne (2,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 301 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 598 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu

413,242 soru

12,441,905 cevap

46,016 kullanıcı

Kategoriler

...