Ah ahh takılmayın siz. Sorumluluk vermeye sorumluluk paylaşmaya devam edin.
Benim eşimin de isyan ettiği zamanlar olmadı değil ama çok benimle çarşafa koyup salladı sabah 7 de işe gideceği halde kalkıp biraz uyu sen ben sallarım dedi şimdi 20 aylık işleri yaparken evdeyse muhakkak odaya ikisini atar kaçarım söylemem bile bak diye ben kahvaltı hazırlarken ekmek almaya giderse çocugu da alır götürür sen sakın laf söylemesinde diye tüm yükü sırtına alma söylene söylene alışacak yapacak bir şey yok yapmasını biliyo de bakmasına gelince mi kadın tek bakacak öyle Bi dünya yok kaldı ki sende 2 çocuk artı ev işleri bu da can yani aksama kadar toton yer görmüyordur neyine tembel olacaksın acaba hiç üstüne bile alınma teklif etme canım sen çocugu alıyosun ben duş alıp geliyorum de ver kaç taktik bu unutma ☺️
Arada bir yardım eder çok yorgun olduğum zamanlar. Gerçi eşimden çok oğlum ilgilenirr
Şöyle bakım konusunda alt degısme yedırme banyo vs oyle duzenlı yapardı dıyemem yorgunsam hastaysam bu tarz seylere el atıyordu ama oynama ilgilenme benım ısım varken oyalama uyuyacaksam bırkac saat bakma konusunda yada ısım varsa alıp bırkac saat dısarı cıkarma konusunda sagolsun hıc uzmedı beni buda yetıyor zaten gece uykusundan kaldırıp sen bak demedım hıc genelde aksam o eve geldıgınde baktım yorgunum bebegı ona bırakır uyurdum bıraz ben kalkardım o yatardı nöbet sistemi gıbı sonra bırdaha uykusunu bölmezdım hasta vs olmadıkca
1,493,321 soru
24,399,608 cevap
350,017 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın