0 oy
886 göst.
Diğer kategorisinde (2,941 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Herkese günaydin eşim abisinin evine gitmiş eltim de kocası ile kavga etmişler kocamın yanında sonra eşim geldi eltim görümcemi aramış kaynım geldi bizi kavga ettirdi huzurumuzu geçimimizi bozdu demiş görümcem de eşimi aradı sen gitmişsin abinin evine geçimini bozmuşsun kavga ettirmesin diye bana dedi ki ben kavga ettirmedim denilmeyen laf denilmiş diyor bu kadın yalancı iftiracı diyor sırf ki kimse onun evine gitmesin diye böyle yapıyor eşim diyor bana sen de konuşma o kadınla dedi bana eltim sabah ses kaydı atmış ben de beni arama dedim eşim istemiyor beni aramanı dedim sen demişsin kocan huzurumuzu bozdu demişsin görümceme görümcemle eşime söyledi zaten bu eltim de beni sevdiğinden de aramaz benim bir tane daha eltim var araları iyi o eltim komşum diyor ondan haber almak için benimle konuşuyor çünkü diğer eltimin kocası bunu istemiyor gelip gitmesini bu da benden haber alıyor kaynım gittiyse eltimimi arayayım diye

22 Cevaplar

+5 oy
(2,940 puan) tarafından
Yazdığını okudun mu? 
(2,941 puan) tarafından
Beyinler erir yaptı vala yazdığımı kaç kere okudum duzeltim yine duzeltim :))(
(1,571 puan) tarafından
:D ben anladım aslında burda yanlıs yazılanları çözme uzmanı oldum galiba anlıyorum bır sekılde ama yaızm yanlısına sınır oluyorum o yuzden yorumum boyle
olay su bu kadının kocası abisine gıdıyor abısı goturuyor gel bize gıdelım dıyor gidiyorlar yemek yiyorlar vs o arada kadının kocasına abısı dıyor kı kapıları yaptırdık evı de boyatıcaz ıyı abi boyatın guzel olmus falan diyor bu kadının kocası o ara neden cıkıyorsa kavga cıkıyor eltı ıle kocası arasında neyse bunlar dagılıyor kızın kocası evıne gelıyor  :D eltı gorumceyı arıyor diyor ki kardesın geldı aramızı bozdu abisine dedı kı boyaya ne gerek var vs huzurumuz kactı dıyor aynı sekılde bunu abi olan şahıstan dıyor karısının agzına mı bakıyor artık cıdden dedı mı bilmiyoruz orasını :D  gorumce de bu kızın kocasını arıyor kucuk kardesını yanı sen dıyor neden karıştın boyle dedın boyamayın vs dıye kızın kocası da bacısına dıyor kı ben oyle bırsey demedım dıyor sinirleniyor ve post sahibine yanı karısına dıyor kı bırdaha konusma o eltin ile yani abimin karısı ile dıyor eltısı de arıyor kızı bunda alınacak bırsey yok vs dıyor kısacası bırı yalan soyluyor ama kım bılmıyorum dıger eltinin olay ıle alakası ne onu da anlamadım kurunun yanında yaşta yanacak bu gidişle :D
(123 puan) tarafından
Hah şimdi olmuş aman benim eltim gibi haber almak için konuşuyo seninle sende konuşma boşver kocan ne diyosa onu yap başkaları yüzünden kocanla arani bozma boşver
(2,941 puan) tarafından
Evet ya bozmuyacam zaten hata beni arama dedim kocam dese bile boyatmaya ne gerek var oda bana da dediği halde herkese yaymış
tarafından
Kizlar herkes okuma yazmayı 4 4 lük bilmiyor anlamadiysaniz geçin postu okumayın . Hoş değil
-Reklam-
+2 oy
(6,720 puan) tarafından
Valla hiç bir şey anlamadım bacım sabah sabah az boşluk bırakıp nokta virgül kullanaydin iyiydi :)
(2,941 puan) tarafından
Duzeltim
(6,720 puan) tarafından
Eşine inan tabikide ve bu eltinle arana mesafe koy eğer dediğin gibiyse
+1 oy
tarafından
At gozlukluluk değil ama eltim mı eşim mı deseler eşim haksız dahi olsa yinede eşim derim yabi eltide kimmiş :) 
(2,941 puan) tarafından
Evet aynen canım
(2,941 puan) tarafından
Teşekkürler canım y£a ben zaten kendimi anlatmadım bitanesi yazmış e biz ne yapalim
+1 oy
tarafından
Kadınin eşi kardeşine gitmiş ,kardeşi yeni kapi taktırmış eşi de beğenmiş o ara kardeşi demiş abi evi badana yaptiricam,eşi de cevap vermiş iyi güzel olur diye.O ara eltisi ve kardeşi kendi arlarinda kavga etmişler.

Eltisi mikserlik yapmak için gorumcesini arayıp kaynım bize geldi evimize karıştı bizi birbirimize düşürdü demiş.

Gorumceside bu arkadaşın kocasını arayıp neden böyle yaptım diye hesap sormaya çalışmış.Eside ben böyle birşey demedim demiş.

Şimdi ben eşime mı inanayım eltimemi diye soruyor arkadaş

Sabitle yorumu.
(688 puan) tarafından
Kiz ne kapısı kapı yok ki hiç yeni kapı taktirma olayını nerden çıkardın nerde yazıyor:)
tarafından
Düzeltmeden önce bu şekilde yazmıştı ilk yazdığında
(2,941 puan) tarafından
Evet canım artık izetledim düzeltim
(688 puan) tarafından
Hee anladım cnm kusura bakma
0 oy
(665 puan) tarafından
Kız hıc bısey anlamadım
(2,941 puan) tarafından
Düzeltim
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Hiç bişey anlamadım tane tane yazsan kelimeleri kisaltmadan daha iyi anlaşılır canım 
(2,941 puan) tarafından
Duzletim canim
0 oy
tarafından
Kocan niye laf orus.bulgna dolanıyor  ki erkeğin lafcisda çekilmez  eltin kulağı ile duymus mu boyatma  dedigini  
(2,941 puan) tarafından
Galiba beni anlayan bir hop dedik vala alah razı olsun canım düzeltim
tarafından
Kiz duzeltinde  diğer yazı ile bu yazdgnn  alaksi yokki  kendini  haklı çıkarmak için dondermesn en iysi gorumsyn  siz kimse ile
(2,941 puan) tarafından
Nasıl kendimi haklı çıkarmak için ya bazen saçmalıyorsun sanki suçum varmış gibi ben ilk yazdigimda ayrıntılı yazdım kimse anlayanca izetledim ama sizde kavga edecek yer arıyorsunuz
tarafından
Öncesinde söyle  yazmistin  ev boyacaklar esimde evi boyama karının cebine Harçlık koy dedi yazmstin  şimdi esim gitmis kavga etmişler diyosn kavgayi  esin cikarms  ya elinde gelmsn kavga ettiyor  demis.
(2,941 puan) tarafından
Ne yapım ben ayrıntılı yazdım eltimin kafasından çıkardığı laflarida yazmıştım ama kimse anlamiyinca kestim düzeltim
0 oy
tarafından
Yazım hatası çok inan anlattığını anlamadım 
0 oy
(78 puan) tarafından
Hicbirsey anlamadım valla 
0 oy
(744 puan) tarafından
Bacımm okunmuyorr okunsada anlaşılmıyor noktalama işaretlerini kullan
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Biz ne yapalım yani şimdi seni haber almak için arıyorlarsa  çokta anlaşılmıyor yazdığından zaten 
tarafından
Şimdi bu kadın herkes gibi burda bir derdini anlatmak istemiş cevap vermek istemiyorsan oku geç

Anlaşılmasını konusunda hem fikiriz ama burda post açma hakkına sahip bir birey
(2,200 puan) tarafından
Açma post sen mi , dedim nasıl sen gelip benim yorumuma yorum yapacak kadar bu hakka sahipsen bende bu hakka sahibim.
tarafından
Tabiki yorum yapma hakkına sahipsin ama tahrik edici şekilde değil üstelik kadının sorduğu sorunun cevabı da bu değil buradaki postlar sorulara cevap almak için açıliyor
(11,571 puan) tarafından
Açma post demiş kadar oldun zaten biz ne yapalım şimdi ee sen bişey yapma sus sessizce uzaklaş posttan fikrin yoksa
(2,200 puan) tarafından
Ay ne kadar haklısınız öyle bir hakaret etmişim ki sormayın ne kadar tahrik edici bir yorum yapmışım sizin gibi post sahibi olmadığı halde her şeye atlayanlar yüzünden karışmaya çalışıp bı akıl verme ahkam kesme durumu olmasa ne kadar güzel bir uygulama olucak ben bir post açarsam bir gün verilen her cevaba ne olursa olsun bı saygım olur çünkü eleştirisel kötü ve iyi tarafsız yorumda olabilir ve kimsenin açtığı post yapılan bir yoruma asla yorum yapmam karışmam beni ilgilendiren bir durum varmı yok ne haddime soruyu soran başkası cevaplayan başkası derim siz nekadar seviyorsunuz böyle yorum bekleyip hemen altına muhabbet edip akıl vermeye nedense hep aynısınız ne güzel gruplaşma oluyor böyle biri gelince peşine diğeriniz
(11,571 puan) tarafından
Valla aynısını ben yazmış olsam aynı insanlar gelir bana da böyle yazar gruplaşma falan değil bu burda kimse kimseyi tanımıyor ki gruplaşma olsun. Aynı şey senin içinde geçerli  sana biri kötü moral bozucu bir yorum yazmış olsa yine atlardım ne moral bozuyorsun diye kişiyle alakalı değil yani
tarafından
Elestriye herkes açık olmalı elbette ama siz elestirmiyorsunuz verdigini cevap eleştirisel bir cevap değil ne yazık ki

Gruplasmaya gelince arkadaş ile belkide ilk defa konuşuyoruz akilin yolu bir gruplaşma olduğu için değil aynı fikirde olduğumuz için yorum yapmış
(2,200 puan) tarafından
Şimdi bak bu yorumundan sonra anlatayım üç defa okuyup anlayamiyorsun tek anladığım en net şey son cümlesi benden haber almak için arıyorlar neyden haber alicak kim kime ne demiş ne olmuş yok yani oynatmak dediği lafını mı yapmak taklidini mı yapmak anlaşılmayan bir post heleki eşiyle eltisine inanıp inanmayacak konu dahi anlaşılır değil sorduğu başlığı anlayamıyorum diyorum ki ee haber almak için ariyolarsa  ne yapalım ki  anlaşılmıyor sorduğun soru diyorum herkesin konuşma üslubu farklıdır yani illaki terslemek değil post sahibi deseydi birşey aciklamami yapar güzelce sorardım gruplaşma olduğu konusunda fikrim hiçbir zaman değişmeyecek rica ediyorum ben post açtığımda bir yoruma siz mudehale etmeyin çünkü bana yapılan yoruma benim cevap verebilirim ben kendimi savuna bilirim bu durumda post sahibi olarak saygısızlık olarak alırım ilk ben yorum yapmadan yapılmasını
0 oy
(561 puan) tarafından
Çok karışık yazmışsın anlayamıyorum 
0 oy
(14,714 puan) tarafından

Sağda solda oyantiyir ben onların geçmini ne bozacak onunla konusma arsa de benim kocam sizin gecminizi bozacak 

Kız sinirlisin galiba bu nasıl bir cümle :)

(2,941 puan) tarafından
Ay canım ben yazmıyorum megofonda konuyorsun kalvye yazıyor:)
(2,652 puan) tarafından
Mikrofonda konuşsan bu kadar yazım yanlışı olmazdı bence
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Hâlâ anlaşılmıyor. 
(2,941 puan) tarafından
Evet karışık canım
0 oy
(608 puan) tarafından
Yazdığından anladığım tek şey birinizin evi boyatacak olması 
(2,941 puan) tarafından
Bende sorun var kendimi anlamayorum
0 oy
tarafından

Ben ne okudum arkadaşlar :D

0 oy
(123 puan) tarafından
Kız yorumlarda birbirinden komik olmus okudum guldum sabah sabah allah iyiligini versin 
(2,941 puan) tarafından
Ben de güldüm yorumlara bazılarında sinir oluyorum
0 oy
(669 puan) tarafından
Sen eşine inan o eltiyle de konusma araya mesafe koy seni başkasından haber almak için kullanıyormuş 
(2,941 puan) tarafından
Evet aynen canım
0 oy
(51,789 puan) tarafından
eşin niye gitmis onlara
(2,941 puan) tarafından
Abisi götürmüş gel gidelim bı çay içelim diye eşi kavga edince kalkmış
(51,789 puan) tarafından
iste bir daha sensiz gitmesin abisi de olsa
(2,941 puan) tarafından
Aynen öyle canim
0 oy
(18,376 puan) tarafından
Sabırla okudum ama 'oyantiyir' ne hala çözemedim :( yani eltin eşinin onların arasındaki kavgaya sebep olmakla suçlamış olay bu da. Çok karışık sormuşsun eşine inanmadığın nokta ne hiç anlaşılmıyor 
(2,941 puan) tarafından
Adımı oynuyor demek canim  koutuyor anlmadimknda burdakileri konuşma tarzı degsik bende onlar gibi konusmusm

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 1,571 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 417 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Starlice34 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sihirlieller2020 (10 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 315 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Masalimmm (37 puan) tarafından soruldu

410,884 soru

12,364,643 cevap

41,881 kullanıcı