0 oy
296 göst.
önce Diğer kategorisinde (190 puan) tarafından

Hepsi ilk beş dk içine cikti

İkisi pozitif biri negatif hangisine inanmaliyim ya adetime 7 gün var daha  3 gün önce cuma günü 2tane  yaptığımda hiç pozitif çıkmadı bugün ki yaptığımın sonucu bu biliyorum ya kan verirsem yada günüm geçerse belli olacak ama sabirsizim ya oyuzden soruyorum ☺️☺️

image

17 Cevaplar

0 oy
önce (190 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hatta pozitif olanlar suya tuttum gitmedi çizgiler şua ekledigim fotolar suya tuttuksan sonraki hali normalde net belliler ama buraya atınca bulaniklasiyor kalitesi düşüyor sanirim 
-Reklam-
+1 oy
önce (1,128 puan) tarafından
Hamilesin canım benmde böyleydi 
Yaa umarım öyledir inşallah 3.testi negatif görünce sanki yarı umudum gitti kan ne zaman verdiniz ve değeriniz kaçtı acaba
Bu kadar tam hatırlamıyorum ama bakayım değere 12 falandı
+1 oy
önce (802 puan) tarafından
Negatif duruyor ben göremedim cnm 
0 oy
önce (992 puan) tarafından
Kırmızılık dağılmış canım negatif duruyor
Ama kırmızılıgi içinde çizgi var canlı bakinca ben net goruyorum
0 oy
önce (4,145 puan) tarafından
10 30 da olan bozuk canım digerlerinde de göremedim ben ama 
Ben gördüm
Tamam ayri yorum yazıp fikrini yazabilirsin niye benim yorumuma nye salça oluyorsun ki ben fikrimj yazdım
önce (608 puan) tarafından
Buşum kadin gördüm yazmış sinirlenme
Tamam canım da başka yorum açabilir post sahibi değil buda sohbet postu değil
0 oy
önce (133 puan) tarafından
Sabah 8.30 ilk idrarla olan her zaman daha kesin sonuç verir 10.30 olan test bozuk bence dağılmış ya da idrar fazla gelmiş öğlen yaptığın da beta sabah kadar yoğun olmadığı için idrarda negatif çıkmış olabilir yine en iyisi testi yarın sabah tekrarlamak 
Haklısın galiba yarın bitane daha yapayım erkenden ikinci testimde kırmızılık dağılmış ya içinde çizgi var ben net görüyorum ama oyuzden iki testime pozitiff dedim
Pozitiflik var gibi onda da zaten sadece idrar dağılmis negatif olunca da dağılıyor ama çizgi cikmiyo normalde bunda da var ama
Neyse yarını bekleyeyim napalim :/
0 oy
önce (60 puan) tarafından
8.30 da yaptığın kuruma çizgisi gibi duruyor 10.30 da yaptığına fazla damlatmışsın dağılmış 12.30 'daki negatif duruyor bilemedim kan ver en iyisi 
Kuruma çizgi olduğunu sanmıyorum anında çıktı ve az önce suya tuttum kaybolamdi bile ayrıca rengide pembe duruyo kuruma çizginsini biliyirum daha önce çok yaptım o gri beyaz gibi oluyo ama bu baya baya pembe ssadece buraya atınca bulaniklasiyor net gözükmüyor canli gözle net görüyorum yani
önce (60 puan) tarafından
Olabilir burda fotoğraf kalitesi düşüyor haklısınız Allah hayırlısını versin gönlünüzden geçeni size nasip etsin
Amin amin inşallah hepimize ❤️☺️
❤️❤️ inşallah
0 oy
Bir tane erken gebelik testi alıp niye yapmıyorsunuz da bundan 3 tane yapıyorsunuz?
Eczane bana uzak biraz ben karşımda tuafiye var ordan alıyorum daha önceki gebeliklerimide ordan alarak öğrendim hatta bundan önce yine düşüğüm oldu onuda bununla öğrendim günüm geçince öğrendim tabi bunuda beklediğim icjn erken yaptım dayanamadım bazı belirtiler yaşıyorum diye ama net doğru düzgün bişey göremiyorum ki tetslerimde şans mıdır nedr yarın tekrar alır denerim sabah olmazsa ayrıca kanda verirm
Sabah ilk idrarla yapılan test doğru olur diyor benim ebem ben gördüm var gibi.
Ewt hem çok damlattim hemde anında çıktı 2 dk sürdü sürmedi çıktı  ikinciye az damlattm 5. 6 dj da kirmizlik dağıldı biraz bekledkce ccizgi görünmeye başladı sonra o kırmızılık gitsin diye suya tuttum. Kirmizlik gitmedi ama içindeki çizgi biraz daha belirginleşti
0 oy
önce (281 puan) tarafından
Kan testine inan 
Yarın gideceğim onada bugün vakit geçti eşime sürpriz yapacağım için yarına kaldı malesef
0 oy
önce (3,435 puan) tarafından
Adetine daha varmiş bir tanesi net bir tane de dağılmış ama çift çizgi olma olasılığı yüksek gününü bekle daha yeni olduğu için tam belli olsun Allah gönlüne göre versin
Teşekür ederim.  sabrım gelmiyor iste dayanamiyorum 1 haftadır test yapıyorum bugün ilk böyle çıktı işte geçen haftada yaptiklarmin hiç birinde ikinci çizgi gorunmed malesef
önce (3,435 puan) tarafından
Bende senin gibiydim üç sene böyle geçti adetime daha ön gün kala test yapardım ama ben hep tek çizgi görürdüm ama sonunda çift çizgiyi gördüm sanada nasip olmuş görmek devamıda sağlikli bir şekilde gelsin inşallah
İnşallah ya çok sağol ❤️
0 oy
önce (1,692 puan) tarafından
Sabahki testte silik cizgi var 2. Teste çok damlatmissin bozulmuş 3. Testtekini goremedim
Aksine sabahkine daha çok damlattim ikinciye az damalattm  3.yede çok damlattim ama 3.cikmadi nedense yarın sabah bitane daha yapayım hemde kan vereyim olmazsa
0 oy
önce (12 puan) tarafından
Çizgi gördüm erken gebelik testi yada kan ver inşallah gönlüne göre olur 
Yarın kan vermeye gittiğimde inşallah bı test daha alır yaparım teşekkür ederim
0 oy
önce (2,198 puan) tarafından

Bilmiyorum ama bence hamilesin.

Bende çok istediğim için paso gidip test yapıp duruyordum bende de hayalet olarak belirmişti kimsenin göremediğini ben görmüştüm,:D

İlk başta hayalet gibi ama kurudkda daha belirdi ayrıca acaba kuruma çizgisini degilki diye suya tuttum yine gitmedi bide çizgiler pembe duruyo öyle gri beyaz falanda deil inşallah bende tam net bişey öğrenirim
0 oy
önce (6,081 puan) tarafından
8.30 gözüküyor  hafif cizgi  10.30 olan daha belli ama suya neden tuttun anlamadim
Kırmızılık dağılmış ya onu giderip ikinci çizgiyi daha ne görebilmek için tuttum
0 oy
önce (3,497 puan) tarafından
Adetin geçince yap bence canim
Bide yarın erken gebelik alicam bide kan vercem zaten hayırlısı olsun ne diyelim
0 oy
önce (228 puan) tarafından
8.30 olanda silik cizgi cıkmış 2. Olanda 10.30 bozuk 3 de 12.40 olan negatif 3 at YENİDEN alın yada kan tahlili verin 
Kan vercem zaten yarın ve aynı zamanda yine test yapicam erkenden ozaman netleşir bakalım teşekkür ederim yorumun icin
önce (228 puan) tarafından
+1
Hakkına hayırlısı olsun rica ederm
0 oy
önce (212 puan) tarafından
1.30 daki bozuk test 8 30 dakinde hayalet çizgi var 12 40 takinde bişi görmedim hakkında hayırlısı olsun canım 
Teşekkür ederim yorumun için yarın kan vercem bitane daha test alıcam bakalım kısmet
Rica ederim ilk gebelik mi olucak baska çocuk var mı
2 oğlum var canm  nasip olursa 3. Olacak  biri 8 biri 5 yaşında suan
+1
Hayırlısı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sihirlieller2020 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy