+2 oy
525 göst.
Diğer kategorisinde (1,348 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Buna girdeiginizde ve isim yazdığınızda İsrail mallarını gösteriyor 

11 Cevaplar

0 oy
(1,348 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar ben bir haftadır girmiyorum bu hesaba nasıl paylaşıldı bu yazı bilmiyorum 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hicbisey almiyorum markete gidunce bakiyorum telden herseye
+1 oy
(1,410 puan) tarafından
Neredeyse bir yıldır boykot yapılıyor hiç bir faydası yok yine olan masum canlara oluyor. Çoğu yerli diye bildiğimiz markaların neredeyse yarı hissesi yahudi ailelerin onun için fazla kasmaya gerek yok.
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Ben boykot hareketi diye bı siteden bakıyorum 
0 oy
(3,498 puan) tarafından
Çok şükür boykot olmayanlar yetiyor ben de boykot.co sitesinden bakıyorum
0 oy
tarafından
Faber castel boykot mu ? 

( bilginiz varmi )
(5,407 puan) tarafından
Boykot muadili olarak fatih markasi alabilirsiniz
(7,076 puan) tarafından
Çok kırılıyormuş şikayet var sayfası dolu öyleki senede 3 takım boya alanlar var
tarafından
Bic marka ?
(7,076 puan) tarafından
Fransız ürünü oda türk malı değil ama İsrail desteği yokmuş
tarafından
Alabiliriz yani sagolun.
0 oy
(15,719 puan) tarafından

image

.                  
tarafından
Ama arastirmalari yapıldıysa degl o zaman smdi okudum
(15,719 puan) tarafından
Tamami değil ama :)
(7,076 puan) tarafından
Faber castell in desteği ifşa oldu
Bic Fransız ürünü o destek vermiyor
(15,719 puan) tarafından
Daha yeni paylaşmıştı burdaki Kuran kursundaki anaokulu öğretmeni bunu :(
(7,076 puan) tarafından
Yok canım malesef kreşe başladı kızım epeydir araştırıyorum bic aldım geri iade ettim hatta sonra baktım temiz yeniden sipariş ettim
0 oy
(299 puan) tarafından
15 yıllık evliyim eşim parası yabancılara gidiyor diye aldirmazdi ilkden anlamazdim sonradan bende alisdim evimize girmez bizim girenede biz para verip alamisizdir hiç briini almiyoruz çocuklara abur cubur alırken bile aramaya calisirim mümkün olduğu kadar 
tarafından
Helal olsun:(
(299 puan) tarafından
Yanlışlık la aldillarada çok kızar o yüzden.fisleride atmıyorum degsim için
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Neredeyse hiçbir şey alamaz oldum. Çok zorlaştı benim için artık gerçekten. Ama Allah rızası için yapıyoruz Allah kabul etsin insaallah ..
0 oy
(3,131 puan) tarafından

Instagram da boykot dedektifi die sayfa var ordan bakıyoruz hep o hep yazıyor. Allah'a şükür hiç fire vermedik bikere dışarda restaurantta damla su içtik ondada mecbur kaldık o bile zorumuza gitti bidaha suyla gidelim gittiğimiz yerlere dedik.

Bizim burda nargros die market var oraya gidince işimiz dahada kolaylaşıyor hiç boykot ürün yok tak tak alıp çıkıyoruz
0 oy
(19,879 puan) tarafından
Hiçbirini almıyorum. Ama nasıl deterjanı hiç fairy gibi iyisini bulamadım.  Asperox sparks kullandım. Hiç iyi değil. Tavsiye alabilirim. Bundan sonra ne kullanayım. Fairy gibi iyi dediğiniz bisey var mı bulaşık makinesi için. 
(19,879 puan) tarafından
Sevlev bilmiyorum ondan mı.  Ben de bingonunkini alıp deneyeyim diyorum. Daha bı paket daha asperox um duruyo. Ama bingonunkini alcam şimdi Allah nasip ederse deneyeyim bı . İnşallah iyi çıkar
tarafından
Ben bütün hepsini sudan geçirdiğim için :( bilemedim ama fairy gibi tertemiz yapıyor ondan şaşırdım bende
(19,879 puan) tarafından
Ben çok kirli değilse sudan geçirmezdim..makineyi tikamayacak şekilde üzerinde bişey kalmaması lazım. Fairy hepsini çıkarıyodu valla. Ama yapacak bişey hok
(1,461 puan) tarafından
Ben pek sudan gecirmiyorum fairy mis gibi yapiyor. Bingo da güzel simdilik.düdüklü tencerede et haslamistik onu bi sudan gecirdim ama sungerle almamistim kabasini.oyle atmistim makineye.tertemiz cikarmis bingo.  Cok lekeli yagli olmayanlari asperoxla yikarsin. Bi gun bingoyla yikarsin derken aralarda tüketirsin
(19,879 puan) tarafından
Ay inşallah ben de beğenirim bingoyu. Ben de alayım ümitlendim şimdi ☺️

İlgili sorular

+7 oy
30 cevap 1,626 göst.
0 oy
6 cevap 109 göst.
+1 oy
36 cevap 1,235 göst.
18 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 409 göst.