0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (865 puan) tarafından
Kızlar çarşamba alinacak iltihap olduğu için antibiyotik  kullaniyorum  şimdi çok korkuyorum şu an hicbirsey  yiyemiyorum ağzımı açamıyorum  ameliayatn korkuyorum sinirlere yakınmış uyuştururken iğne ağrıtıyor  mu çok hissediliyor mu sonrası zor mu dikişler alınırken ağrıyor mu şimdi 2 günde 2 kilo verdim ağzımı açamıyorum çenem ağrıyor ağzım yamuldu bi taraf az açılıyor  bi taraf normal yüzüm şiş  

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gomulumu canm sabh biri aldrdi acimams bnimkide çürümüş agrisi yok ama cektrecm mecbur 
(865 puan) tarafından
Çok korkuyorum sinire yakın dedi gömülü mü onu bilmiyorum
tarafından
Dikis dedin ya demki gomulu bnmki cikms 20 lik sag ust bide curumus kemikte degil dedi ama ağrır elbet birgun gecms olsn korkutmyn kendnzi
(865 puan) tarafından
Anladım canım gömülü olmazsa dikis atılmaz herhalde çok sağol canım
tarafından
Yok atılmaz
-Reklam-
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Korkma canim venim iki tane 20lik dişim ameliyatla alındı alttaki sinire yakındı kalcam dan da iğne yapıldı 10 gün sonra dikiş aldirmistim hiç birşey hisetmedim 
(865 puan) tarafından
Yaa kalcadan niye iğne yaptı antibiyotik mi canım
(5,495 puan) tarafından
Ağrın pasın geceti rahat geçir demişti canim sinire yakındı diş
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Operasyon sırasında ağrı sızı olmuyor ama sonrasında 1 hafta ağzın açılmadı benim çok zor yemek yedim yüzüm de şişti öyle kalacak sanmistim korkunç bir deneyim olmuştu. Şimdi dig3ri de yokluyor arada mecbur onu da çektirmek lazım ama 4 aylık kızım su an gidebildiği yere kadar zorlayacağım 3k gıdadan sonra cektirevilirim 
(865 puan) tarafından
Ya benim ikisi çok ağrıyor diğerlerinde çektirim ya bence agrimayanlari
0 oy
(580 puan) tarafından
Ameliyat mı ? Rahatsız ediyor diye mi yoksa çürük mü? Ben çektirdim birgün boyunca ağrı sızı mahvetti beni sürekli ağlamışım. Ama çok şükür kurtuldum çürümüştü benimki mahvediyordu ama 20'lik diş çekimi çok zormuş gerçekten ilk kez diş çekiyorum kime sorduysam biz çektik normal dişte bu kadar ağrı olmadı yani 20'lik diş olduğu için o kadar rahatız olmuştum. Çok geçmiş olsun umarım sizin güzel geçer
(865 puan) tarafından
Ameliyat 4 gündür belli etmeye  başladı hemen doktora gitim inşallah  kolay geçer o çok gömülü olunca da çok zor cekiliyormus
(580 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım inşallah ameliyatın iyi geçer

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 160 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (993 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
23 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu

410,439 soru

12,344,957 cevap

39,982 kullanıcı

Kategoriler

...