0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar egzamaya ne iyi gelir bide bunu sormak istedim bi ilaç kullanıpta geçen varmı

9 Cevaplar

0 oy
(4,467 puan) tarafından
Kortizonlu kremler var 4 5 gün onları kullanabilirsin. Bunun dışında sürekli olarak güzel bir nemlendirici kullanmalısın. Sıcak sudan ve terden uzak durmam gerek. Ilık suyla banyo yapmalısın. 
-Reklam-
0 oy
(1,838 puan) tarafından
Kremin ismini yazıcam birazdan düzenli bir hafta kullan hiçbirşey kalmıyor benim oğlumda var bende kullanıyorum hatta
0 oy
tarafından
Madecassol krem var o çok iyi yeğenim de egzema var onu kullanıyor iyi geliyor Allah'ın izniyle 
0 oy
tarafından
Merhem sürüyorum tek seferde etkisii gösteriyor valla. Deterjan falan kullandgnda eldiven tak vücudunda varsa kükürtlü sabun diyorlar ama bana iyi gelmiyor hic
0 oy
tarafından
Gecmez egzama ara ara cikar benim elimde var 10 yildir 13 yasimda cikti ilk suan 23 yasindayim ara ara cikiyo 

Prodnol kullaniyorum krem o iyi geliyo bana birde kuru dut al kaynat suyu cok sicak da degil sogukda degil hafif elini yaksin o derecedeyken elinde ayagindaysa icine koy 15-20 dk beklet vucudun baska yerindeyse dusta veya pamukla fln sür yedir 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Dermovate krem iyi geliyor ben kullandım geçti
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Tek çaresi temizlik yapmamak. Dışarıdan belli olacak şekilde ellerim yarilirdi atak dönemleri olurdu krem falan pek fayda etmez. Su an hamileyim riskli olduğum için yatıyorum iş yapamıyorum egzama m geçti ellerim tertemiz oldu. Çok nadir bulaşık la işim oluyor, bide toz alma yapıyorum o kadar 
0 oy
(637 puan) tarafından
Kortizonlu kremlerle iğneyle falan tedavi oldum ben güya iki senedir geçmedi . Kaşıntı oluyordu bende . Alerji ilacı içiyordum.  Kaşınıyordu ama yara olmuyordu . Şu an sadece saçımda var . Onu da naptiysam geçmiyor . Yara içinde 

Bende beklim belki farklı şey söyleyen olur ... Dut içmek de içerden temizlik oluyor ..
0 oy
(16,932 puan) tarafından
Bize de dün doktor egzema dedi hamazinc yazdı onu kullanıyorum iki gündür inseAllah faydasını görürüm. Ekstra yüzü çok çok kötü kizarirsa stafine diye bir ilaç var onu kullan dedi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 626 göst.
18 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Senaaaaa (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 536 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.

405,732 soru

12,158,625 cevap

36,600 kullanıcı

...