0 oy
619 göst.
Aile kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar düğün için geldik kaynanam gile onlar başka ilde biz başka. Eşim yarın dönecek bana sen bir hafta kal diyor kızımda kuran kursuna gidiyor hocası kalmayın geri kalır telafisi olmaz 4 6 yaş kuran kursu bende eşimde olmadığı için kalmak istemiyorum nasıl eşimi ikna edebilirim

36 Cevaplar

+1 oy
(1,271 puan) tarafından
Ben esim varken kalmaya tahammul  edemiyorum esim olmasa en fazla 2 gun kalirim
(62 puan) tarafından
Eşim varken yine neyse o yok ne işim var burda bide gidecek tekrar gelecek yol parası ekstradan verecek zaten durumumuzda iyi değil kalmicam ya
-Reklam-
0 oy
(11,648 puan) tarafından
İstemiyorsan kalma canım, ha ben kalırım kaynanamla aram iyi çekinmem ama istemiyorsan kalma direkt söyle kızın kursu var diye
(11,648 puan) tarafından
Bunu dersen bir halt yediğim yok, iyi tamam sende gel diyebilir:)
(62 puan) tarafından
Bi deniyim canım :)
(11,648 puan) tarafından
Ay aman ama benim yüzümden de tartışma kocanla üzülürüm valla
(11,648 puan) tarafından
Çok abartmadan de:)
(62 puan) tarafından
Yok kız kizarsa yumasatmasini bilirim :D
0 oy
tarafından
Aglaaa d.saja saka 

İstemiyorum aşkım de
(62 puan) tarafından
Anlamıyor kız ağlayacak gibi de oldum adam anlamıyor :)
tarafından
Bilmiyorum ki kalmk istemiyorsan kalma kizi bahne et
(62 puan) tarafından
Kalmicam ya
(14,125 puan) tarafından
Ne sacma ya koskoca insansin zorlami birakacak
0 oy
(1,459 puan) tarafından

2 sene kaldım canım :(

Eşim askerdi aynı mahallede evim vardı gondermezlerdi

(62 puan) tarafından
Zor valla insan evinde rahat
(1,459 puan) tarafından
Evimi haftada bir temizlerdim ayda 1 ağdami yapardım geri donerdim kaynanamlara
Ama 3. Sene küstük tek başıma evimde kaldım arayan soran yok gel diyen yok mis gibiydi :D
0 oy
tarafından
Ben kalırım kaldımda çok ama senin çocuğunun kursu varmış kalma git bence
(62 puan) tarafından
Hem öğretmeni de kalmayın dedi kalmicam ya kızımdan önemli değil
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Direkt söyle istemiyorum de, özlerim seni de, kızın kursu var de. Ne biliyim evimden ayrı kalmak istemiyorum de bir sürü neden var
(62 puan) tarafından
Kız bunun gibi bir sürü şey diyorum eşim kafası çok kalın
(1,716 puan) tarafından
Ayy benimkide böyleydi önceden. Evliliğin başlarında böyle oluyorlar canım sonra 1 gün bile salmıyorlar wsjsj
(62 puan) tarafından
4 yıldır evliyiz canım eşim değişmez
(1,716 puan) tarafından
Ben de öyle diyordum balım değişiyorlar. Tabi değişene kadar çok yıpratıyorlar ama napalım hiç değişmemelerinden iyidir
0 oy
(20,286 puan) tarafından
Hocasi izin vermiyo de ayyy bi hafta kaynana Allahimmm:)))
(62 puan) tarafından
Canım yol beni tutuyor zaten bugün gelene kadar mahfoldum geldim görevimi yaptım yarın eşimle evime gideyim dimi daha ne gerek var
(20,286 puan) tarafından
Bencede dön ya
(62 puan) tarafından
Donecem ya kalmicam
0 oy
tarafından
Eğer anlaşıyorsan kal 
(62 puan) tarafından
Eskiden çok laf sokardi artık öyle değil ama yinede kalamam
tarafından
Kalmak istemiyorsan kalma eşin ısrarcı olmasın
0 oy
(513 puan) tarafından
ben kalmazdim kal demesindeki sebep nedir kesin kalip is gördürecek sana. yani cocugun kurdu mu onrnli kaynananin evinin isi mi bence hayir de ve geri adim atma. bir rahat birakmiyorlar insanlari ya 
(62 puan) tarafından
Hiç söyleme ya ben doğum ettim kaynanamın umrunda değildi eşime diyorum hastanede sahipsizdim resmen anlamıyor ailenin içinde kal biraz diyor
(513 puan) tarafından
ya bosversene canim kimseye yaranilmaz sen kalsan da kalmasan da onun gozunde ayni degerdesin kimse icin kendinden taviz verme. ben ince dusunceliydim ama artik akillandim. brn ince dusundukce kirdilar artik sadece kendimi ve yuvami dusunuyorum heleki cocugum herkesten onemli. aile icinde kal ne ya hetkesin evi var. ben gidecem evime de sana ufacik bir hayrı dokunmamis insanlarda ne isin var. sabah kahvalti aksam yemek temizlik.. seni is gor diye istiyor sakin kalma
(62 puan) tarafından
Aynen ya zaten yolda perişan oldum gideyim yarın eşimle evime dinleneyim ne işim var ben burda kocam orda niye yalnız kalsın erkekleri de boş bırakmayada gelmez zaten kalmamak için bir sürü neden var
(513 puan) tarafından
aynen canim. sirf kaynananin gonlu olacak diye huzurun mu kacsin. bosver ya milletin kölesimisin sen. sen kendine deger vermezsen kimse vermez bunu asla unutma.
0 oy
tarafından
Ben 6 ay kaldım yanında sohurana kadar kaldım 4 aylık hamileyken geldim 1 aylık oldu bebek gittim geri razaman için geldim 6 ay sonra gittim eşim işte gelip giderdi 

Çocuk yanında doğdu yanında büyüdü

Sorun etmedim ama şimdi benimkinde kursu var kalamam istemesem kalmam.zorluyamaz huyumu.bilir 
(62 puan) tarafından
Eşim için annesinin yanında kalmam kızımın eğitiminden daha önemli
tarafından
Eşin evladını düşünse seni böyle mecbur bırakamaz
(62 puan) tarafından
Bazen çocuklarına karşıda çok düşüncesiz oluyor ailesini düşündüğü kadar bizi düşünmüyor maalesef
0 oy
(3,389 puan) tarafından
Ben kalıyorum hatta gidecem ilk annemde sonra kaynanmda kalıp donecem 
(62 puan) tarafından
Niye bu kadar çok eşini yalnız birakiyorsun
(3,389 puan) tarafından
Canım çok yalnız kalmıyor zaten yalnız kalmaya da fırsatı olmuyor çok yoğun çalışıyor ben ilk önce kendi annemde kalacam 5 gün 5 günde kaynanamada kalacam donecem
0 oy
(51 puan) tarafından
Esin anlayacaksa seni anlayisli biri ise karsina alıp konusabilirsin canim istemedigini dile getr
(62 puan) tarafından
Konusacam canım kalamam ben ya
(51 puan) tarafından
Seninle kalmasini kalamiyorsa seninde onunla gelecegini soylersen belki anlar seni canim
0 oy
(17,128 puan) tarafından
Ben düğünüm olmadan kaldım bir daha mı tövbe 
0 oy
(50,994 puan) tarafından
kurandan kalinca.nasil telafisi olmaz ki olur 

bir gece falan neysede bir hafta kaynanada çok ☺️
0 oy
tarafından
Ben kalmam eşim 2 3 kare dedi yok yani eşimsiz olmaz eşimle zor gidiyom eşimsiz asla kalmam şey de kuran kursuna gidiyor kız bir dahakine Öyle yaparız geri kalmasın de canım
0 oy
(5,302 puan) tarafından
Eşim bile kalmıyor annesinde ben niye kalayım :D
0 oy
(625 puan) tarafından
Kaldım pişman oldum.
0 oy
(78 puan) tarafından
Ben çok seviyorum kayinvalidemlerde kalmayı ortam çok güzel oluyor gorumcelerim hep benimle yaşıt kankalarim hepsi kayinvalidem de çok tatlı kafa dengi o yüzden asla sorun etmem 
0 oy
(13,504 puan) tarafından
8 senelik evlilikte hiç kalmadım kalmamda ayrıca 4-6 yaş Kur'an kursun da birebir eğitim oluyor neden geri kalsın ki canım
0 oy
(4,813 puan) tarafından
Ayatta kalmam :) 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 558 göst.
5 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Güneşş (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 568 göst.
4 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 861 göst.