Eşimin işi için 2 gün köye gitmiştik eşim tarlaya gitmişti bizde yemek yaparken kızımı koltuğa yatirmistim ordan düşmüş ama birşeyi yoktu şükür az ağladı zaten bu arada kızım o aya girecek kaynanama eşime söylemeyelim şimdi konuşur durur demiştim oda tamam demişti eşim kızımızın üstüne fazla düşer akşam eşim gelince kaynanam otururken birden kız bugün koltuktan düştü anası da babası duymasın dedi dedi gülerek eşim kızdı 3 kadın bı çocuğa bakamiyonuz mu niye düşürdünüz hadi bı yerine bişi olsaydı falan diye bende kaynanama iyiki söyleme dedim niye söylüyon uyardigim halde dedim geçiştirdi aman n'olacak falan diye sonra sabah oldu yine bu düşme lafı geçti eşim söylendi falan tarlaya gitti öğlene geldi yine aynı laf sofranin başında tartıştık kaynanamın yanında tersledim artık bende eşimi yeter artık karışma çocuk bu illaki düşer falan diye tartıştık kaynanamda ben böyle olsun diye söylemedim diye kendini paklamaya calisiyor. Aynı gün eltim falan varken evlilikten konu açıldı kaynanam bana sende önce 3 sevgilisi falan vardı diye onları anlatıyor bende anlatmana gerek yok ben biliyorum zaten eşim benden bişi gizlemez dedim. Köyden geleli 2 gün oluyor dün oğluyla konuşurken niye aramiyo falan dedi bugünde eşim yine gitmişti köye yine söylemiş niye aramiyo diye eşimde bana soruyo annemi neden aramiyo diye siz olsanız ararmisiniz ya da eşime ne desem ki sevgili konusunu söyledim bişey dememişti eşim
Uzun oldu kusura bakmayın