+1 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (1,683 puan) tarafından
Yüzün kotulesmesi cirkinlesmesi vs kız erkek alakası var mı sizce 

8 Cevaplar

+1 oy
(123 puan) tarafından
Kiz guzelligini alır erkek guzelleştirir derler ben çillendim iyce yuzum lekelendi çok cirkinleştim ama ikiside erkek oldu yuzumu gorenler cillenmişsin kiz galiba diyolarda alakasi yok ilk gebeligimdede boyle oldum erkekti buda erkek
-Reklam-
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Alakasi yok bence
(1,683 puan) tarafından
Öyle mi diyorsun
(1,806 puan) tarafından
2 oglan 1 kiz annesiyim. Butun hamileliklerimde gayet guzeldim. Karnim falan hep ayni sekildeydi mesela. Bazi seyler sadece hurafe
0 oy
tarafından
Benim ikisi oğlan ilkinde guzellestim bunda nasıl birşeyim hala çözemedim 
(1,683 puan) tarafından
Sen çok yaşa canım:)
tarafından
Amin canım sen de ☺️
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Gebeliğimin başında yüzüm çok çirkin oldu hep sivilcelendim. Sonradan güzelleşti gerçekten. Erkek bebeğim.
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Valla canım ilk başta ilk 3 ay yüzüm sivilce küstü ve çok kötüydü cildim gören kız falan dedi  kadın doğum doktoru da erkek bebeklerde genelde sivilce olur dedi heee dedim geçtim erkek bebekti bu arada 3. Ay sonrası yüzüm aşırı güzel ve bakımlıydı 
(1,683 puan) tarafından
Hmm benimde ilk kızımda yüzümde hiçbirsey yoktu normalde sivilce çıkar hep tertemizdi bunda da şuan bişey olmadı acaba kız mı diyorum
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Yani ben alakası olmadığını düşünüyorum ama hamilelikte yüzümde iri iri sivilceler çıktı yüzüm gözüm o kadar kötü oldu ki herkes kızın olacak güzelliğini alıyor derdi güler gecerdim sonuç gerçekten de bir kızım oldu :)
(1,683 puan) tarafından
Ben tam tersi kızımda guzellestim:)
0 oy
tarafından
Yok canım hiç yok hemde öyle şeylere takılma iki kız annesi olarak birinde çok guzellestim digerindeyse aynalara küstüm resmen 
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Cildim bebek gibiydi ikisinde de hiç leke olmadı. İki evladimda kız . İlgisi varmı bilmiyorum. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 213 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (253 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 467 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kbraaa.a (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 368 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Damlakaramuk (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.