0 oy
156 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından
olmuyor yok yetişemiyorum tükəndim elim ayağım boşaldı çok çaresiz çok kötü hiss ediyorum çok yıprandım .24 yaşım var iki çocuk annesiyim biri 4 yaşında biri kasımın biri 8 aylık olucak .kocam kayınbabam anlayışsız insanların teki bendede biraz tembellik var işimi elime ayağıma birileri dolanmadan rahat yapmak istiyorum iki çocuklada rahat olunmuyor.kocamdan çok soğodum onunla aramız kötüyken k.pederle baldızla falan hiç iyi olasım gelmiyor.bide onların söyledikleri laflardan sonra k.pedereimin zaten yüzünü görmek istemiyorum .kendimi hiç kocama bu yaşadığım eve ait hiss etmiyorum .

2 Cevaplar

0 oy
(370 puan) tarafından
Canım sen niye anlayışsız birinden ikinciyi yaptın ki kaynana yok mu görümcen yardım etsin zor valla böyleleriyle Allah yardımcın olsun dua et bol bol
(49 puan) tarafından
evet tebi unutmuşum gençliyin heyecanıyla ilkinde neler yaşadığmı unutmuşum bi daha asla unutmam artık
(49 puan) tarafından
görümcemle aramızda 17 yaş kocamlada 16 yaş var yani samimide değiliz rusyadaydı yeni geldi 4 aydır geldi kendi evinde çocuğu felan yok evlenip boşanmış çok kötü biri değil aslında ama yalnış zamanda yanlış şartlarda tanışdık bence ağır sindiremediğim lafları oldu ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Birlik mi yaşıyorsun eğer Birlik değilsen gerisini salla esinle iyi olmaya odaklan bende 26 yaşında 3 çocuk annesiyim 10 yıl Birlik durdum 4 aydır ayriyim Birlik yada ayri her iş kocanda bitiyor ve sürekli evdeysende olur gez dolaş hava al 
(49 puan) tarafından
teşekkür ederim yorumun için evet birlik gibi müstakil ev kapı kapıya 10 adım var arada bide evey hep evdeyim

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 875 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 521 göst.
16 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 382 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 460 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,486 soru

23,694,119 cevap