0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından
Kızlar erkek kardeşim bir kızla konuşuyor daha yeni konuşmaya başladılar yani birkaç gün sonra doğum günü hediye gönderecek not olarak ne yazabilir etkileyecek daha sevgili değiller ama o aşamaya doğru gidiyorlar etkileyici ve anlamlı söz yazabilir misiniz :)))

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunu kendisi yazsa daha doğru içinde duygusal birşeyler yok ki yardım istiyor 
(111 puan) tarafından
Ne alaka ya belki duygularını sözlü bi şekilde ifade edemiyodur utanıyodur çoğu erkek böyle değil mi zaten
tarafından
Duygularını sözlü bir şekilde ifade edemiyor yazık diyelim o kıza kadınlar ilgi bekler sözlerle sadece kağıda yazılmış kelimelerle ibaret olmamalı kendisi yazsın ilk notu olacak çünkü önemli olmalı
(111 puan) tarafından
İlgi size göre sözden mi oluşuyor bence o kıza yazık değil bazen bir bakış binlerce kurulmuş sözcükten daha anlam doludur veya dokunurken hissedilen o duygu o heyecan söylenen sözlerden daha iyi hissettirir bi kadına daha güven verir şöyle düşünün seni seviyorum kelimesini duymak mı yoksa hissetmek mi önemlidir sizin için tabiki duymak da ister insan onuda söyler diye düşünüyorum ama hissetmek bilmekten daha değerlidir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman şimdiki kızlara güvenip parasını boşuna harcamasın ☺️ iki gün sonra başkasını bulur kız...

Niyeyse çevremdeki gençleri gördükçe ön yargı oluştu bende o kadar kızıyorum ki anneleri babaları sırf okusunlar diye gönderiyorlar cebine belki yok canından para koyuyorlar onlar dışarıda alkol alalım o mekana gireyim kafasındalar( istisnalar kaideyi bozmaz) içlerinde yapmayanlar da vardır tabiki 
0 oy
(251 puan) tarafından

"Hayat hiç ummadığımız anda mucizedir aslında. Benim mucizem sana dair yaşanan ne varsa... yaşayacağın daha nice yıllar mucize olsun sana İyiki doğdun iyiki varsin hayatımda.."

Ben eşime böyle bı not yazmıştım umarım ilham olur 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Bız degıl onun duyguları onemlı ya kendısı yazmalı bence daha anlamlı ıkı kelıme de olsa kendısı yazmalı
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Öyle başkalarının sözleriyle olmaz ki içinden geçeni yazsın dürüst olsun kıza.
0 oy
(5,512 puan) tarafından
İnternetten bulunan sözler vs bana çok yapmacık geliyor, kendisi basit birşey bile yazsa daha değerli, çünkü kendi duyguları olur. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 193 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Didemm (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,957 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 407 göst.
0 oy
8 cevap 801 göst.
6 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu