Yine berbat bir gün yaşıyorum ben kaynanamla bayramdan beri konuşmuyorum. Geçen beni aradı açmadım eşimi aradı eşimde konuşmuş benle konuşmak istediğini söylemiş bana birşey yapmadigini durduk yere benim küstüğümü anlatmış felan bu gün yine eşimi aradı eşimde acicam konuş seni isterse dedi bende hayatta konuşmam aç evde değil felan de dedim konuştu annesiyle. Sonra kardeşi aldı telefonu benim bu gün sat 12 buçukta nikahım var gelirmisin dedi. Konuştular kapatı. Son 1 buçuk sat kalmış Bende eşime çocukları hazirliyim gidin dedim. Küçüğü kalsin büyükleri götür dedim. Eşimde sende gel dedi. Bende sana gelirmisin dedi gelin. Demedi hoş gelin deseydi de gitmezdim zaten. Eşim hemen hayır gelin dedi. Bende yanımdasın duydum gelin dedi senle çocuklar gidin işte dedim. Sonra benle tartıştı sen sorun çıkarıyor sun sen sorunlusun hep havadan nem kapiyorsun. Lan dedim bu kadın Allah'ın Bayramı'nda bizi istemedi. Biz gitmeyelim diye gelinlerini toplayıp annesinin evine gitti. Bir arayıp ta biz gidiyoruz sizde gelin demedi. Benim hasta oğlum var gelip bana yuz vermişsin döv diyor eltimi arayıp çocuklara ellersen hâkim haram olsun ellerin kırılsın diyor. Ulan benim çocuğum yokmus gibi eltimin hep hamileğini saklıyor lar son aylar diyolar. Halen benmi sorunluyum. Benim yüzüme yüzüme senin ananın kızları çok sende amilayatla doğum yapıyorsun oğlumun oğlu olmasa ben durmam oğlumu evlendirirm diyen kadın sorunsuz melek benmi sorunluyum. Herşeyi geçtim son bir buçuk saat kalami nikâh salonu onları arayıp gelin demiş te seni ariyolar. Gel diyolar. Sinirim bozuldu ağladım ya çokta istedim valla gitsin oradaki manzarayı görsün baksın bakalım benmi sorunluyum.