Bebekler dünyaya geldikleri ilk andan itibaren narin bir cilde sahiptirler. Bebeklerin narin cildi yetişkin cildinden farklı özelliklere sahiptir ve dikkatli bir bakım gerektirir. Anneler de bebeklerinin narin cildini koruyan, cildine zarar vermeyen hassas içerikli ürünleri tercih ederler. 5.5 pH değerine sahip Sebamed Baby ürünleri tam da annelerin aradığı hassas içerikli ürünlere sahiptir. Bebeklerin banyodaki en yakın arkadaşı göz yakmayan Sebamed Baby Şampuan, özenli formülüyle bebeğinizin cilt bariyerini korur ve nemlendirir; ilk günden itibaren nazik ve yumuşacık bir banyo deneyimi sunar.
Sebamed Baby Şampuan’ın Özellikleri:
Siz de bebeğinizin narin cildine özel ürünler arıyorsanız cildini Sebamed Baby’e emanet edebilirsiniz!
Hemen satın almak için tıklayın!
Hediye bebek şampuanı gönderilen kullanıcıların, ürün ile ilgili deneyimlerini merakla bekliyoruz.
Yoksa denediniz mi? Sebamed Baby hakkındaki düşüncelerinizi diğer kullanıcılar ile paylaşmaya ne dersiniz?
Az önce bana pişik kremi geldi. Normalde şampuan kazanmıştım o gelmedi pişik kreminin sonucu da daha açıklanmadı galiba. Pişik kremini hem kizima hem oğlumda kullanıyordum zaten gayet memnundum kazandığım şampuan gelseydi onu puanlamak isterdim ama maalesef gelmedi
Hiç kullanmadim şimdiye kadar çıksaydı belki belki kullanmama vesile olabilir di inşallah pişik kremi çıkar
Bu zamana kadar milyon tane çekilişe katıldım hiçbiri çıkmadı. Kızım şansıyla geldi maşallah Kargomuz şimdi geldi .Yarın banyo yaptırıp deneyeceğim inşallah. Mustela kullanıyorduk simdiye kadar memnun kalırsak sebamed e geçiş yapacağız. Çook ama çook teşekkür ederim
1,502,975 soru
24,539,664 cevap
360,457 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın