SMA 3 Devam Sütleri Bebek beslenmesinde 100 yıllık uzmanlığı sahip. Sma Comfort 3 fos-gos içeren L.reuteri patentli geliştirilmiş çift etkili formülü ile bebeğinize konfor sağlar. SMA® COMFORT 3, 1-3 yas arası küçük çocukların tüketmesi için hazırlanan, çesitlenen diyetlerine ve sıvı alımlarına katkı saglayan bir devam sütüdür. Anne sütü üzerine yapılan araştırmalara dayanarak geliştirilmiş protein teknolojisi OPTIPRO®, çocuğunuzun ihtiyaçlarına uygun miktarda ve kalitede protein içerigi sağlar. Bebekler için en iyisi anne sütüdür.Sma Comfort 3, 1-3 yaş küçük çocukların uygun tamamlayıcı beslenmeye başlamasının ardından çeşitlendirilmiş beslenmelerinin bir parçasıdır.Anne sağlığı ve çocuk bakımından sorumlu bağımsız sağlık hizmeti çalışanların önerisiyle kullanılmalıdır
Benim oğlumun doğduğundan beridir kullandığım bir marka zaten başka devam sütünü de asla kabul etmedi ben de şanslı kişilerdenim çıkmasına çok sevindim 🌺
Düzenleme : kargom geldi. Dediğim gibi zaten kullandığımız bir marka oğlum başka markanın devam sütünü asla içmez bebekken de sindirim sistemine tek iyi gelen markaydı teşekkür ederiz 🌺.
Ürün elime ulaştı zaten kullandigim bi markaydi çok iyi oldu
Kesinlikle çok iyi bi Ürün cokta faydalı olduğunu düşünüyorum
Cikmasina cok sevindim
mama arayışı içinde olanlara da kesinlikle tavsiye ediyorum
🤗 bu mamayi ilk defa denicez oğlumun seveceğine eminim denedik ve oğlum sevdi 😁
Bedava mi geliyor
Sma optipro kullanıyorduk bunuda comfortu severek içti🥳
Oğluma kullanıcam hamileydim eyer beğenirsem bebeğime bu mamayı devam edicem çok teşekkürler
Bedava mi geldi
Ewt herhangi bir para alınmadı kargo parası falanda istenmedi
SMA sütü ile kızımla tanıştım 3 aylıkken meme reddi sonucu memeden kesildi sadece o mamayı kullanıyordum ve çok memnun kaldım kızın 1,5 yaşında hala kullanıyoruz bana çıkmasına çok sevindim kızımın şansı🤩👌
Kızım cok fazla anne sutu alamadi dogdugundan bu yana bu markayi kullandik ne gaz sorunumuz oldu ne de alerji.Simdi 2 yasinda hala kullaniyoruz,istahsiz olduğu zamanlarda kurtaricimiz,besin degerlerine cok guveniyorum.
Benim çocuğum da çok iştahsız ya, çıta gibi ,ve gece emzirmeye çok kalkıyoruz bu durum mahvediyor beni,,acaba geceleri yatıyor mu senin ki mama işe yararmi
Tabi ki de yarar benim kizim gece uyanip mama diyor veriyorum hemen geri daliyor karni tokken emme ihtiyaci da hissetmiyor
Ürün az önce elime ulaştı çok teşekkür ediyorum kızım için severek kullandığım ürün şanslı kişilerden olmak mutluluk verici ❤️
Ürün elime simdi ulaştı ,sağlam bir şekilde ,çok sevindim çıkmasına ,çok teşekkür ederim,❤️
Bebeğim çok fazla anne sütü alamadığı için mecbur mama kullandık ve ilk andan itibaren SMA kullanıyoruz. SMA'dan oldukça memnunum. Bebeğim de gaz vs yapmadı. İlk gunden beri severek kullaniyoruz. Kargom bugün itibariyle geldi. Teşekkür ederim.
İlk defa kullanmamıza rağmen severek içti. Teşekkürler
Mama için teşekkür ederim. Normalde aptamil kullanıyorduk ilk defa sma denedik. Önceki mamayı nasıl içtiyse bunuda öyle içti. İyi bir mama gibi duruyor. Teşekkür ederim.
bizimki de elimize ulaştı kullanmaya başladığımız zaman tekrar yorum yapacağım çok teşekkürler 🌸
Güncelleme: bugün ürünü kullanmaya başladık oğlum severek içti tekrar teşekkürler 🥰
Icerigi zengin kaliteli bir mama
kızım tadini begendi severek içiyor.Ek gıda + mama olarak ilerliyoruz
Yılların maması
Emeği geçen herkese teşekkür ederim ❤️
2 küçük oğlum var sürekli sma kullandım diğer tüm markaları denedim bebeğime iyi gelen tek mama bu. İçeriği çok güzel kabızlık yapmıyor gelişmesine yardımcı oluyor. Tekrardan çok teşekkür ederim
bizim kargomuz da geldi teşekkür ederiz 😊
Elime ulaştı
D denicem teşekkürler
Bebeğim erken dogumdu ondan doktor anne sütüne en yakın olanlar arasında sma da önerdi şansıma da çıktı 😇
1,492,957 soru
24,393,965 cevap
349,545 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın