Lohusalık elbet etki eder ama şeytan vesvesesi daha ağır basar şeytana kulağını kapat bence, eşin kaynanana çeviz oğlun kaynanana elbette cevizin içi gibi tatlı gelir yani merak etme çalmaz sevgidendir , benim kaynanamada çok sever hergun görmeye gelir bazende ben götürürüm torunudur ozlemistiir sevsin die mesela bu öğle götürdüm kısacası sevgiden zarar gekmez buna kıskançlık etmemeni tavsiye ederim bu evladının huzurlu büyüyeceğinin göstergesi bunun için yanlış bir hitapta bulunursan kaynanan büyük alınganlık yapar soğukluk girer torununela hasret girer araya huzursuzluk olur , yani böyle en iyisi sana tavsiyem meseleyi iyi görmeye çalış, şeytandanin vesvesesine gelip , hata yapma inşallah
Eski post canımlar çocuk askere gitmiş😂
Ben daha doğmadan kıskanmaya başladım. dün telefonda ana kurban verene dedi valla dünden beri o kelimeyi düşünüyorum. Ana kurban verene ama anası benim o cümleyi ben kurabilirim. Onların köyde çocuğa çağ diyolar. Bazen konuşurken çağım napsın falan diyo sinirim tepeme çıkıyo bir şey de diyemiyorum . Kendi kendime severken bile ben oğlumu kimseye vermem falan diye seviyorum farkettim. Acaba abartıyo muyum falan diye düşünüyorum. İki ailenin de ilk torunu, ben 2,5 yıl tedavi gördüm sonunda tüp bebekle hamile kalabildim kimse beniö kadar sevemez gibi geliyo
1,513,738 soru
24,686,922 cevap
368,109 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın