0 oy
194 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,358 puan) tarafından
Kızlar salamura yaprağı var ama aşırı tuzlu tuzunu nasıl giderebilirim Bir de lezzetli olması için nasıl pişiriyorsunuz kaç kez yıkadım ama yine de hala çok tuzlu

6 Cevaplar

0 oy
(12,615 puan) tarafından
Biraz suda beklet canım, sıcak su koy beklet alır tuzunu
(2,358 puan) tarafından
Tmm çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,287 puan) tarafından
Suda beklet canım yaprağı öyle çıkıyor tuzu 
(2,358 puan) tarafından
Aşırı tuzlu bilseydim dün akşam dan bekletrdim acba bı kaç kez yıkadım ama piştikten sonra çok mu gelirki tuzu
(4,287 puan) tarafından
Gelebilir canım zamanın varsa yine bi yarım saat kadar beklet alır tuzunu
0 oy
(3,063 puan) tarafından
Sicak suda islat birkac kez suyunu degistir, tuzu gider o zaman. Lezzetli olmasi icinde tencerenin dibine kemik koyup pisiriyorum. 
(2,358 puan) tarafından
Teşekkür ederim bidahi kine bnde kemik koyarım:)
(3,063 puan) tarafından
Rica ederim afiyet olsun ♡
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Sicak suda biraz hasla suyunu dök iyice yika tuz falan kalamz pişerken üzerine limon suyu ve zeytinyağı koyuyurm çok lezzetli olur
0 oy
(97 puan) tarafından
Canım pisirsirken tabanına yuvarlar şekilde patates doğra üstünede doğra tuzunu azaltr
(2,358 puan) tarafından
Evet öyle yaptım inşallah alır
(97 puan) tarafından
İns canım
0 oy
(420 puan) tarafından
Lezzetli olması için soslu su yapıp üzerine dök öyle pişir çok güzel oluyor 
(2,358 puan) tarafından
Salçalı sosmu
(420 puan) tarafından
Salçalı sarımsaklı bı sos yapıyorum öyle pişiriyorum iç harcı ne kadar güzel olursa olsun duru suyla pişer ise o sarma lezzetli olmuyor.ben bunu defalarca denedim yıllardır bu tarifle yaparım çevremde davetler için sarma yapılacaksa beni çağırırlar övünmek gibi olmasın da :D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 272 göst.
0 oy
19 cevap 1,080 göst.
+1 oy
5 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.

408,433 soru

12,271,246 cevap

37,597 kullanıcı

Kategoriler

...