0 oy
310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (120 puan) tarafından
Selamün aleyküm arkadaşlar dün kayınvalidem oğlumu götürmüştü biraz ben bakayım sende işlerini yap diye o sırada görümcem video gonderdi oğluma oyun oynatıyor satranç öğretiyor eşim de gördü videoyu çocukları ablama anneme vereceğiz aslında  onlar ne güzel eğitim veriyor disiplinliler dedi kendi cocuklari çok çalışkan verceksin bizimkinide öyle yapacak dedi.. bende çok alındım ben neyim burda annesi degilmiyim ben eğitim veremez miyim dedim sonra başladı kavga konu konuyu açıyor kendime hakim olamıyorum ofkelenince seni pisikoloğa götüreyim diyor sizce gitmeli miyim hiç gitmedim daha önce her konuda kendi ailesini ön plana çıkıyor hep onlar şöyle onlar böyle onlar daha iyi bakıyor sen bakıyorsun diye diye beni çileden çıkardı 

12 Cevaplar

0 oy
(2,652 puan) tarafından
Ne demek ya , anası mi doğurmuş sanki. Ha arada bir gider oynar gelir. Annesi sensin. Sana psikolojik baskı yapıyor ve belli ki ise yarıyor. Sakın gitme . Evladına da sahip çık gerekirse işi gücü birak onunla ilgilen. 
-Reklam-
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Kendi ne güne duruyormus eğitim vermek için bostan korkuluğu mu
(2,746 puan) tarafından
Yani demek istediğim seni hedef göstermiş direkt anne baba birlikte eğitim verir çocuğuna
0 oy
(20,295 puan) tarafından
Kendi gitsin önce. O ne demek ya . Sen de birinin kicasindan örnek ver bak şu cicuklarina şunları şunları almış şuraya tatile götürmüş. Aslında çocukları onlara vercen. Ne güzel gezer tozarlar falan diycem. Bak bakalım o lafları bı daha edebiliyo mu
0 oy
(18,697 puan) tarafından
Bir çocuğa en iyi bakacak ve en çok sevecek kişi annesidir deyip kapatacaksın konuyu 
0 oy
(592 puan) tarafından
Halt etmişler evlenince neden erkeklerin kendi ailesi daha bilmis gibi geliyor gözlerine anlamıyorum benim kaynanam da kendini çok iyi anne çok ilgili alakalı anlatıyordu bana 3 yıldır evliyim gördüm ne olduklarını bana laf söylemeye çalıştığı birgün dedim Allah kabul etsin senin büyüttüklerini de gördüm o gün bugündür sesi kısıldı şimdi sen çok güzel bakıyorsun diyor bakıyorum da Allah'a şükür evlatlar bizim evlat annesinin yakasına iliklidir evden eve köyden köye bırakılmaz her ne olursa olsun herşeyi anneden babadan görür esin cok merakliysa kendi daha çok ilgilensin sende de senide annen büyütmus ama sanki çok olmamissin gibi bide ben buyuteyim de sülaleniz çocuk görsün 
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Psikoloğa birlikte gitmeyi teklif et. Sorun sendeymiş gibi davranıyor, görsün bi kendi sorunlarını da afallasın az bi. Ablasına gönderene kadar kendi kendini eğitsin de çocuklarını o güzel yetiştirsin madem, kendi çok mu iyi babaymış da böyle konuşabiliyor. Sinir oldum he
(120 puan) tarafından
Benim bir sorunum yok sen gideceksin diyor bende benim gitmeme gerek yok ben sana anlatıyorum neden kaynaklandığını sürekli beni ezip yerin dibine koyuyorsun ama kendi aileni hep yukseltiyorsun dedim kaynanam bir muz yediriyor Ohaa Annem onu doyurdu annem yemek yedirdi Annem ona baktı diyor Ben çocuğuma sarmalar mantılar yapıyorum börek açıyorum herseyi yapıyorum ama sen annem gibi bakamıyorsun diyor
(11,027 puan) tarafından
Yok ona laf anlatmaya çalışma. Ben anladım seni yine de ona de ki psikoloğa gitmemi istiyorsan birlikte gidicez. Yok öyle sorunum yok diyip sıyrılmak.
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Kendi gitsin once seni manipüle etmesine izin verme
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Eşin senin damarına basıp, sinirlendiğinde de psikoloğa git diye aslında seni manipüle ediyor. Bir dahakine asıl sen git psikoloğa de, çünkü kendi çocuğuna iyi bakamadığını ve başkasına verme düşüncesini aklına getirmesi başlı başına bir ruhsal problem. 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Valla çok ağır olmus bana göre. 
0 oy
(28 puan) tarafından
Bence eşin gitsin pisikolağa
0 oy
tarafından
Tutsun Bi yardımcı bak nasıl oyunlar eğitimler veriliyormus uzaktan davulun sesi hoş gelir 
0 oy
tarafından
Hatanın büyüğü yine sende kusura bakma sırf temizlik yapmam için kaynanam çocuğumu istediğinde verirsem hakkında böyle düşünmekte haklılar canım kızma 
(120 puan) tarafından
Temizlik yapmak için değil kaynanam ben çıkarayım sen işini yap diyor ben zaten yapmıştım işimi olsun çocuk hava alsın sende dinlen o zaman diyor bunun temizlikle bir alakası yok canım
(120 puan) tarafından
Benim üzüldüğüm konu eşimin her konuda kendi ailesini övüp beni hep görmezden gelmesi o kadar emek veriyorum çocuklarım için gecemi gündüzüme katıyorum onun gözünde hiç birşey yapmıyormuşum gibi geliyor oğluma bir oyun oynatıyor birşey öğretiyor Ohaa çok eğitimli çok disiplinli bak ona neler öğretiyor bak ona nasıl gösteriyor demesi.. oysaki ben sabah akşam uzerinde duruyorum herşeyi anlatıyorum.bunlari görmezden geliyor canım

İlgili sorular

+2 oy
28 cevap 419 göst.
0 oy
6 cevap 336 göst.
0 oy
24 cevap 505 göst.
0 oy
0 cevap 28 göst.

411,952 soru

12,401,890 cevap

44,462 kullanıcı