Aile apartmanindayim özel yok baş basa yok alt kat bağırsak ses çıkar özel yok sürekli birbirine görünme var ve iki elti iki görümce kayinvalide sizce oluru var mı
baştan kabul etmeyeceksiniz. sonra ayrılması oradan çıkıp başka yere gitmesi çok zor
Huylarını bilemiyor insan
bilmeye gerek yok ki
kim memnun kalmış aile apartmanından ki sen kalasın.
dünyanın en iyi kaynanası, eltisi olsa yinw yanlış yine yanlış
Ben bazen adı kaynana gorumce diye mi derdim yok alakası yok el gibi hissettiriyorlar valla 50 yaşında gezmek desen koşa koşa görsen bir şey yapmadığı için hep genç gibi gelinler sağolsun görümcem bir de yaşlıymış gibi iki dakika annesi ayakta dursa gel otur anne gel yat anne bulaşığı biz yaparız gelinler ben burdayım sen git otur anne benim annem çalışır bir güne bir gün ayırmadik böyle gorumcemin yaptığı kadar altından gibi 😄8 aylık hamile halimle bir düzüne bulaşık yıkayıp zor oturdum hiç unutmam kayınvalidem kızlarına meyve hazirliyordu kaynanana yardım et istersen bir şeyler hazirliyor demisti
Bilmeye gerek yokki
Mantıken dusunmen gerekir
Kimse kolay kolay geçinip anlasamaz
Biriyle gecinsen digeriyle gecinemezsen
Bu iki iki daha dört
Sence varmı 😒
Kimseyi memnun edemezsin.
Bence yok ne kadar mesafe o kadar iyi...
Yürümez bunu bizzat görmüş biri olarak söylüyorum hayatına daha büyük bi bela alamazsın yani aslaaaa
Ark beni biriyle tanıştırmıştı adam diyor annemlerin kat katında oturacağız gündüz annemin yanında durursun yemek de orada yeriz akşam eve ineriz
Şaka mı yapıyorsun sen dedim 😀
Arkadaşıma da kızdım bile bile benim halatımı mahvolacaktı
Aynısı eşimden önce konuştuğum biri dedi bana. Yemeği annemlerde yiyelim. Aileme Misafir geldiğinde aileme gideceksin yardım edeceksin. Arada ailemde kalıcaz. Her misafir geldiğinde gideceğiz onlara hizmet edeceksin diye. Aile apartmani bile değil arada iki sokak olacaktı.Ayrıldım bende. Daha iyisini buldum mu hayır esim bu konularda cok iyi ama başka konularda beni tüketti.
Çok zorr bizimde altımızda eşimin amcası oturuyor ses problemi var yani konuşsak aşağıda gidiyor yürüsek aşağıya gidiyor her ses aşağıda yani o kadar diyim
Berbat bir durum
Gerçekten öyle. Yatakta dönerken bile o ses aşağıya gider diye ağır çekim dönüyorum. 😂
niye yurumesinki herkesin kapisi bacasi ayri. kapini kapattinmi
ozelin olur evde ne giyersen giy ne konusursan konus ne yaparsan yap kapini kapat cik git istedigin satte evine gir istedigin kisafir girsin . eltilerinede ayni sekilde. bormal binadan farki yok apartman dairesinde de olsan ayni sey kendine ait mustakil ev de olsa ayni sey. bastan herkes kendi mesafesini koyarsa kimse kimseye cat kapi gelemez kimsenin anahtari zaten biririnde olmaz . kim
girdi kim cikti kim ne alisveris yapti evine disaridan ne yemek soyledi dikizliolarsa da kendi kendilerine yapsinlar dedikodusunu kimseyi ilgilendiren bi durum yok
Kapı sürekli çalar üstün giyinik olmalı eşim hep üstün giyinik olsun kapıyı biri çalar der kızar ben mesafe koyamazdim kayınvalidemlerle iç içe yaşıyordum ayrıldım sınır koydum çat kapı anahtarla müsait olmadigim da bile girdiği oldu dışardan söyledigim yemekler de ortak olduk hep eşime söylerdim evdeyken getirir misin diye iş çıkardı yukardaydim hamileyken kendi yaptigim yemeği kokusundan yiyemez arada dışardan söyler yerdim aile apartmanindayim kavga olamıyor olduğunda patladigim da acaba dışarıya ses gitti mi diyorum kapıdan ses dışarı gidiyor gelen giden sesimizi duyuyor zor ya şimdi herkesin çevresi farklı benim açımdan çok sor Allah korusun deprem bir şey olsa ev haliyle dışarda yüz yüze baktığımız insanlar görecek kapaliyim bide ben
sizin sistem yanlis istersen donla gezersin evde kapi calinca beklesin ustune bi tsort bi esofman gecirir acarsin. anahtarla gelinirsede hiraiz gibi noluyo ben evdeyim kapi calinda acim deseydin bastan. herkesle ortak yene. yemek ayridir . arar solersin disaridan sunu soyluyorum yemek yemeyin hep beraber yiyelim
diye. ozaman hep birlik yenir . ama kendi kendine de soylyebilrsin bise diyen olursa da nerden bileyim biz ansizin plan yaptik soyledik sizde siparis verin istiosaniz sizede soyleyelim dersin. herkese cagirmak zorunda degilsin bunu meselesi bir kez oldumu ikinciye olmaz . tavrinizi bastan koyamamissiniz
ben evdeyim bi calin kapi caldigini hic duymadim cat kapi baskasinin evine girilirmi acil
durumlarda girmek icin yada anahtari evde unutup
disari cikarsak kapida kalmayalim
diye anahtar verdik size diyebilseydiniz zamaninda.
Eşimden çekindim söyleyemedim ama bir kere hamileliği bahane edip anne Cat kapı giriyorsun ben korkuyorum duymuyorum zili çal ben zaten açarım demistim insan bazen de düşünebilmeli ya diğer eltilerim de bu huyundan sikayetciesim arkamda durmadi hjc
valla ben 28 sene aile apartmaninda yasadim bababnmeler biz amcamlar. hic cat kapi gelindigini bilmem . arardi babanenm evdemisiniz diye . biz kendimize de yemek solerdik. yada arardik babannemleri aksama yemeyin lahmacun soylucez ya bize gelin yada size indirirz diye . nebilim gelen giden falan karisilmazdi. hatta cogu zaman annem bizi brakirdi babanenme sogikta kisin cardi pazar suruklemezdi . iste aileden aileye fark var ama annemle yengem o siniri koymus. babannemin anahtar kapida takili olurdu biz cat kapi girerdik. ama bizim anahtarlar babannede olurdu ama cat kapi acip giremez zile basar yada evdemisiniz diye arardi. misal bizde diyelim
gun var annem arardi birek corek yaptim oglene bise yemeyin ben indircem size borek corek . yada babannemi direk cagirirdi dedeme indirirdik
Benim annem de gelinine öyledir evdeyken aramaz mesaj atar sorar evet kişiden kişiye değişiyor keşke annem gibi bir kayınvalidem olsaydı 🥲benim kaderimi yasayanlar asla diyor baksana biri yazmış mesela evlilik iki kişi yaşanmalı aynı mahalle bile olmamalı özel hayat rahat hayat kalmıyor araba da evde bile ışık açık perde açıkken hareketlerimize dikkat etmek zorundayız
Ben 7 yıldır oturuyorum kaynanamla aynı apartmanda. Bana kimse karışamaz ne ben ne eşim müsade etmeyiz. Onlarda bizle kötü olmak yerine iyi olmayı tercih ediyorlar.
Kesinlikle iyilik iki taraflı olur her zaman. Bende 5 yıl birlik oturdum sonrasında ev ayırdık aynı binadayiz hiç şikayetçi değilim gayet yardımcı oluyorlar sağolsunlar
Dünyanın en iyi insanı bile olsa aynı ev yada aile binası oturmam ben o zaman evlenmenin bir anlamı kalmıyor evlilik iki kişi değil bir çok kişi tarafından yaşanıyor ben evlenirken aynı mahalle bile istemedim annemde babamla evlenirken babannemle aynı binada oturmayı kabul etmiş hiç rahat edemedi 17 sene oturdu ayrı eve çikti rahat etti
Benim.bir eltim.var kayinvalidem var suan ayaklarımı uzattım yattım kayinvalidem bebeğime bakıyor söyleyeceklerim bu kadar..
😃
Bütün şansını kayinvalidende kullanmissin
Sanmam kocami es gecemiyecegim 😂😂
Aile apartmanında olup da mutluyum diyeni görmedim şimdiye kadar
İki kişi mutluyum yazmış bak
Allah ağızlarının tadını bozmasın o zaman ne diyelim
Senin için bir ilk olacak ama mutluyum ben :))
Allah daim etsin inşallah canım benim
Asla yürümez yarübede huzurlu bi yuva olması mümkün değil bi tane aile apartmanda olup huzurlu olan yok benim kaynanamla aile apartında oturuyor hepsi birbirine yer eşim bana başta oraya gidelim dedi hayatta olmaz dedim ben aile apartıne gelmem delimiyim banane yakınım kaynanama ama olsun istedigimde giderim sağolsun iyi insanlar gitmek isterım sık sık ama kaynanam iyi banane eltilerinden kendi kaynanasından oturmaya bile gitmedim hiçbirine
Bayilanacak bir mesele feriha
Ay Fatma sen misin doğru mu hatırladım acaba 😀
Yok canm fatma fatooo olan ben degilim :)
Aaa yanlis hatırlıyorum o zaman ama seninle muhabbetim olmuştur mutlaka 2019 üyesinden merhaba 😀
Merhaba olmuştur elbette hatirimda kalmamis :)
Niye siz evde bağırarak mi konuşuyorsunuz anlayamadım. Yani kayinvaliden yerine başka biri oturmuş olsa aşağıda yada üstte desibel mi azaliyor 😀
Aman geçinmek isteyen her türlü geçinir. Yani yorumlara baktım da herkes sanki kaynanası canavarmis gibi cevaplar vermiş. Kapını kapattıktan sonra neden özelin olmasın ki bence herşey karakterde bitiyor. Zaten dengesiz bir kayınvalideniz varsa iki sokak ötede de otursaniz zırt pirt çalar kapınızı.
Ben kaynanamla aynı binada kalıyorum beş yıl da birlikte kaldım hiç de bir sorunumuz yok rahatsızlık da duymuyorum şahsen.
Hepimiz birer k.v adayiyiz ve annelerimizin çoğu kayınvalide bizlerde birer görümceyiz. Şahsen ben kendime yapılmasını söylenmesini istemediğim şeyi kalkıp görümceme de söylemem kayınvalideme de söylemem.
4 yıl kaldım aile apartmanında. Canım balım gülüm iyiyken oradan taşınacagimda benden kötüsü olmadı.. kimseye yaranilmayacagini eşimle biz o gün anladık. 3 yıldır başka yerde oturuyoruz. Şimdiki aklım olsa oturur muydum aslaaaa.. eşim dahi oturduguna bin pişman oldu sana öyle söylüyüm gerisini sen düşün..
1,497,121 soru
24,456,169 cevap
354,332 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın