+1 oy
610 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,717 puan) tarafından

Aile apartmanindayim özel yok baş basa yok alt kat bağırsak ses çıkar özel yok sürekli birbirine görünme var ve iki elti iki görümce kayinvalide sizce oluru var mı

15 Cevaplar

+7 oy
(9,695 puan) tarafından

baştan kabul etmeyeceksiniz. sonra ayrılması oradan çıkıp başka yere gitmesi çok zor

(1,717 puan) tarafından

Huylarını bilemiyor insan

(9,695 puan) tarafından
+3

bilmeye gerek yok ki

kim memnun kalmış aile apartmanından ki sen kalasın. 

dünyanın en iyi kaynanası, eltisi olsa yinw yanlış yine yanlış 

(1,717 puan) tarafından

Ben bazen adı kaynana gorumce diye mi derdim yok alakası yok el gibi hissettiriyorlar valla 50 yaşında gezmek desen koşa koşa görsen bir şey yapmadığı için hep genç gibi gelinler sağolsun görümcem bir de yaşlıymış gibi iki dakika annesi ayakta dursa gel otur anne gel yat anne bulaşığı biz yaparız gelinler ben burdayım sen git otur anne benim annem çalışır bir güne bir gün ayırmadik böyle gorumcemin yaptığı kadar altından gibi 😄8 aylık hamile halimle bir düzüne bulaşık yıkayıp zor oturdum hiç unutmam kayınvalidem kızlarına meyve hazirliyordu kaynanana yardım et istersen bir şeyler hazirliyor demisti

(6,283 puan) tarafından

Bilmeye gerek yokki 

Mantıken dusunmen gerekir 

Kimse kolay kolay geçinip anlasamaz 

Biriyle gecinsen digeriyle gecinemezsen 

Bu iki iki daha dört 

-Reklam-
+4 oy
(2,552 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sence varmı 😒

Kimseyi memnun edemezsin. 

+4 oy
(18,734 puan) tarafından

Bence yok ne kadar mesafe o kadar iyi...

+4 oy
(12 puan) tarafından

Yürümez bunu bizzat görmüş biri olarak söylüyorum hayatına daha büyük bi bela alamazsın yani aslaaaa 

+3 oy
(16,441 puan) tarafından

Ark beni biriyle tanıştırmıştı adam diyor annemlerin kat katında oturacağız gündüz annemin yanında durursun yemek de orada yeriz akşam eve ineriz 

Şaka mı yapıyorsun sen dedim 😀

Arkadaşıma da kızdım bile bile benim halatımı mahvolacaktı

(51 puan) tarafından

Aynısı eşimden önce konuştuğum biri dedi bana. Yemeği annemlerde yiyelim. Aileme Misafir geldiğinde aileme gideceksin yardım edeceksin. Arada ailemde kalıcaz.  Her misafir geldiğinde gideceğiz onlara hizmet edeceksin diye. Aile apartmani bile değil arada iki sokak olacaktı.Ayrıldım bende. Daha iyisini buldum mu hayır esim bu konularda cok iyi ama başka konularda beni tüketti.

+2 oy
tarafından

Çok zorr bizimde altımızda eşimin amcası oturuyor ses problemi var yani konuşsak aşağıda gidiyor yürüsek aşağıya gidiyor her ses aşağıda yani o kadar diyim

(1,717 puan) tarafından

Berbat bir durum

tarafından

Gerçekten öyle. Yatakta dönerken bile o ses aşağıya gider diye ağır çekim dönüyorum. 😂

+2 oy
(2,230 puan) tarafından

niye yurumesinki herkesin kapisi bacasi ayri. kapini kapattinmi

ozelin olur evde ne giyersen giy ne konusursan konus ne yaparsan yap kapini kapat cik git istedigin satte evine gir istedigin kisafir girsin . eltilerinede ayni sekilde. bormal binadan farki yok apartman dairesinde de olsan ayni sey kendine ait mustakil ev de olsa ayni sey. bastan herkes kendi mesafesini koyarsa kimse kimseye cat kapi gelemez kimsenin anahtari zaten biririnde olmaz . kim

girdi kim cikti kim ne alisveris yapti evine disaridan ne yemek soyledi dikizliolarsa da kendi kendilerine yapsinlar dedikodusunu kimseyi ilgilendiren bi durum yok

(1,717 puan) tarafından

Kapı sürekli çalar üstün giyinik olmalı eşim hep üstün giyinik olsun kapıyı biri çalar der kızar ben mesafe koyamazdim kayınvalidemlerle iç içe yaşıyordum ayrıldım sınır koydum çat kapı anahtarla müsait olmadigim da bile girdiği oldu dışardan söyledigim yemekler de ortak olduk hep eşime söylerdim evdeyken getirir misin diye iş çıkardı yukardaydim hamileyken kendi yaptigim yemeği kokusundan yiyemez arada dışardan söyler yerdim aile apartmanindayim kavga olamıyor olduğunda patladigim da acaba dışarıya ses gitti mi diyorum kapıdan ses dışarı gidiyor gelen giden sesimizi duyuyor zor ya şimdi herkesin çevresi farklı benim açımdan çok sor Allah korusun deprem bir şey olsa ev haliyle dışarda yüz yüze baktığımız insanlar görecek kapaliyim bide ben

(2,230 puan) tarafından

sizin sistem yanlis istersen donla gezersin evde kapi calinca beklesin ustune bi tsort bi esofman gecirir acarsin. anahtarla gelinirsede hiraiz gibi noluyo ben evdeyim kapi calinda acim deseydin bastan. herkesle ortak yene. yemek ayridir . arar solersin disaridan sunu soyluyorum yemek yemeyin hep beraber yiyelim

diye. ozaman hep birlik yenir . ama kendi kendine de soylyebilrsin bise diyen olursa da nerden bileyim biz ansizin plan yaptik soyledik sizde siparis verin istiosaniz sizede soyleyelim dersin. herkese cagirmak zorunda degilsin bunu meselesi bir kez oldumu ikinciye olmaz . tavrinizi bastan koyamamissiniz

ben evdeyim bi calin kapi caldigini hic duymadim cat kapi baskasinin evine girilirmi acil

durumlarda girmek icin yada anahtari evde unutup

disari cikarsak kapida kalmayalim

diye anahtar verdik size diyebilseydiniz zamaninda. 

(1,717 puan) tarafından

Eşimden çekindim söyleyemedim ama bir kere hamileliği bahane edip anne Cat kapı giriyorsun ben korkuyorum duymuyorum zili çal ben zaten açarım demistim insan bazen de düşünebilmeli ya diğer eltilerim de bu huyundan sikayetciesim arkamda durmadi hjc

(2,230 puan) tarafından

valla ben 28 sene aile apartmaninda yasadim bababnmeler biz amcamlar. hic cat kapi gelindigini bilmem . arardi babanenm evdemisiniz diye . biz kendimize de yemek solerdik. yada arardik babannemleri aksama yemeyin lahmacun soylucez ya bize gelin yada size indirirz diye . nebilim gelen giden falan karisilmazdi. hatta cogu zaman annem bizi brakirdi babanenme sogikta kisin cardi pazar suruklemezdi . iste  aileden aileye fark var ama annemle yengem o siniri koymus. babannemin anahtar kapida takili olurdu biz cat kapi girerdik. ama bizim anahtarlar babannede olurdu ama cat kapi acip giremez zile basar yada evdemisiniz diye arardi. misal bizde diyelim

gun var annem arardi birek corek yaptim oglene bise yemeyin ben indircem size borek corek . yada babannemi direk cagirirdi dedeme indirirdik

(1,717 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim annem de gelinine öyledir evdeyken aramaz mesaj atar sorar evet kişiden kişiye değişiyor keşke annem gibi bir kayınvalidem olsaydı 🥲benim kaderimi yasayanlar asla diyor baksana biri yazmış mesela evlilik iki kişi yaşanmalı aynı mahalle bile olmamalı özel hayat rahat hayat kalmıyor araba da evde bile ışık açık perde açıkken hareketlerimize dikkat etmek zorundayız 

+2 oy
(6,207 puan) tarafından

Ben 7 yıldır oturuyorum kaynanamla aynı apartmanda. Bana kimse karışamaz ne ben ne eşim müsade etmeyiz. Onlarda bizle kötü olmak yerine iyi olmayı tercih ediyorlar.

(1,145 puan) tarafından

Kesinlikle iyilik iki taraflı olur her zaman. Bende 5 yıl birlik oturdum sonrasında ev ayırdık aynı binadayiz hiç şikayetçi değilim gayet yardımcı oluyorlar sağolsunlar 

+2 oy
(8,140 puan) tarafından

Dünyanın en iyi insanı bile olsa aynı ev yada aile binası oturmam ben o zaman evlenmenin bir anlamı kalmıyor evlilik iki kişi değil bir çok kişi tarafından yaşanıyor ben evlenirken  aynı mahalle bile istemedim annemde  babamla evlenirken babannemle aynı binada oturmayı kabul etmiş hiç rahat edemedi 17 sene oturdu ayrı eve çikti rahat etti 

+2 oy
(6,425 puan) tarafından

Benim.bir eltim.var kayinvalidem var suan ayaklarımı uzattım yattım kayinvalidem bebeğime bakıyor söyleyeceklerim bu kadar..

😃

(1,717 puan) tarafından

Bütün şansını kayinvalidende kullanmissin

(6,425 puan) tarafından

Sanmam kocami es gecemiyecegim 😂😂 

+1 oy
(7,220 puan) tarafından

Aile apartmanında olup da mutluyum diyeni görmedim şimdiye kadar

(1,717 puan) tarafından

İki kişi mutluyum yazmış bak

(7,220 puan) tarafından

Allah ağızlarının tadını bozmasın o zaman ne diyelim

(1,145 puan) tarafından

Senin için bir ilk olacak ama mutluyum ben :))

(7,220 puan) tarafından

Allah daim etsin inşallah canım benim 

+1 oy
(2,261 puan) tarafından

Asla yürümez yarübede huzurlu bi yuva olması mümkün değil bi tane aile apartmanda olup huzurlu olan yok benim kaynanamla aile apartında oturuyor hepsi birbirine yer eşim bana başta oraya gidelim dedi hayatta olmaz dedim ben aile apartıne gelmem delimiyim banane yakınım kaynanama ama olsun istedigimde giderim sağolsun iyi insanlar gitmek isterım sık sık ama kaynanam iyi banane eltilerinden kendi kaynanasından oturmaya bile gitmedim hiçbirine

+1 oy
(30,411 puan) tarafından

Bayilanacak bir mesele feriha

(1,145 puan) tarafından

Ay Fatma sen misin doğru mu hatırladım acaba 😀

(30,411 puan) tarafından

Yok canm fatma fatooo olan ben degilim :)

(1,145 puan) tarafından

Aaa yanlis hatırlıyorum o zaman ama seninle muhabbetim olmuştur mutlaka 2019 üyesinden merhaba 😀

(30,411 puan) tarafından

Merhaba olmuştur elbette hatirimda kalmamis :)

+1 oy
(1,145 puan) tarafından

Niye siz evde bağırarak mi konuşuyorsunuz anlayamadım. Yani kayinvaliden yerine başka biri oturmuş olsa aşağıda yada üstte desibel mi azaliyor 😀 

Aman geçinmek isteyen her türlü geçinir. Yani yorumlara baktım da herkes sanki kaynanası canavarmis gibi cevaplar vermiş.  Kapını kapattıktan sonra neden özelin olmasın ki bence herşey karakterde bitiyor. Zaten dengesiz bir kayınvalideniz varsa iki sokak ötede de otursaniz zırt pirt çalar kapınızı. 

Ben kaynanamla aynı binada kalıyorum beş yıl da birlikte kaldım hiç de bir sorunumuz yok rahatsızlık da duymuyorum şahsen. 

Hepimiz birer k.v adayiyiz ve annelerimizin çoğu kayınvalide bizlerde birer görümceyiz. Şahsen ben kendime yapılmasını söylenmesini istemediğim şeyi kalkıp görümceme de söylemem kayınvalideme de söylemem. 

+1 oy
(1,403 puan) tarafından

4 yıl kaldım aile apartmanında. Canım balım gülüm iyiyken oradan taşınacagimda benden kötüsü olmadı.. kimseye yaranilmayacagini eşimle biz o gün anladık. 3 yıldır başka yerde oturuyoruz. Şimdiki aklım olsa oturur muydum aslaaaa.. eşim dahi oturduguna bin pişman oldu sana öyle söylüyüm gerisini sen düşün.. 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 524 göst.
0 oy
1 cevap 309 göst.
0 oy
42 cevap 1,409 göst.
0 oy
4 cevap 569 göst.

Kategoriler

1,497,121 soru

24,456,169 cevap