0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Anneme doktor acil zayifla yoksa kanser riski var demiş boy 150 kilosu 85 yağ oranı 50 yani o kadar riskliki

Diyetsyene yollayamiyorum annemi

Babamın durumu kötü desem neyse ama 2 evleri kirada emeklisi var bide çalışıyor üstüne durumları çok iyi

Annem diyor ben diyetsyene 500 veremem hastaneninkine git diyorum orada ilgilenmiyor diyor o zaman sadece tartım yapmaya git oda aylık 150 dedim onada 1 tartinmaya o kadar para vermem diyor

Yani 1 haftadır ikna etmeye uğraşıyorum ikna olmuyor oluyor geri cayiyor dilimde tüy bitti

Ben yollayım seni dedim sen çalışmıyon 2 çocuk var okul masrafları var nasıl yolluycan gitmem dedi

İnanın yoruldum ya bide teli yüzüme kapatyo diyetsyen arastriyorum yerlerini beğenmiyor

Yok sokakta çay ocağı var erkekler bakiyo yok yoldan çok araba geçiyor vs vss

Parkta yürü diyorum erkekler var diyor evde Leslie yap diyorum daraliyorum evde diyor cami aç diyorum evde yapilanla zayflanmaz diyir
Siz napardiniz 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendini haline birakirdim hâlinden memnun gibi zaten 
tarafından
Ben sağlığından korkuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yanlızzzz zayıflamaya gönlü yok sanırım bütün bahaneleri saymış :D

0 oy
(11,027 puan) tarafından
İstemeyene yardım edilmez.. 
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Kendi haline bırakırdım. Önce kendi istemesi lazım 
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Yani cocuk değil ki koskoca kadın siz bir soylersiniz iki söylersiniz kendisinin düşünmesi gerek gitmiyorsa kendinizi bu kadar da uzmeyin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 214 göst.
9 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 507 göst.
21 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kubra2310 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 204 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kayakaya (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 792 göst.
3 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Ayşegül lllll (515 puan) tarafından soruldu

411,463 soru

12,385,882 cevap

43,520 kullanıcı

Kategoriler

...