0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şuanki evim 1+1 bahçe katı kapıcı dairesinde oturuyorum. Aidat falan içinde 300 lira kira veriyorum. Merkezde pazara yakın semti de iyi oturduğum şehre göre. Ama havasız lağımları kokuyo banyosundan falan baya koku geliyo. Tuvaletinde el yıkama lavabosu yok. Duvarları falan dökülüyo. Ama yaptırınca 1 sene falan idare ediyo. Dün bi eve baktım. Sahibi tanıdık kirası 550 lira. 3+1 daire 30 senelik bina dış montalaması yeni yapılmış güzel pimapenleri takılmış. Evin içi biraz eski. Havalanması güneş alması güzel. Tahtaları falan eski. Mutfak dolapları sağlam ama rengi falan pek güzel değil. Eşim taşınalım diyo ben cesaret edemiyorum. Şimdi ben oraya taşınsam mutfak dolaplarını boyasam zemine parke döşem güzel olur gibime geliyo. Napsam karar veremedim. Anneme yürüme mesafesi 3 dk falan tam merkezde pazara markete okula yakın. Çok kararsız kaldım. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evsahibi yaptirmazmi parkeleri falan bence daha iyi sartta oturmak icin bi firsatin varken tasin
tarafından
Biz yaparsak kiradan düşeriz diye düşünmüştüm.
tarafından
İki turlude farketmiyo kuzum sonucta ev sahibine vermesen parkeciye vercen sonra senin buldugun parkeciyi evsahibin begencekmi oda var direk ona soyleyin o yaptirsin 3+1kacirma bence
tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama bi yandan da taşınmaya cesaret edemiyorum işte
tarafından
Bokk kokusu cekme bacim bosa ya git iste mis gibi gepegenis evde otur
tarafından
Haklısın canım teşekkğrler :)
-Reklam-
0 oy
(9,584 puan) tarafından
Yani durumun buna da uygunsa taşın tabii ki parke yapan kira dan düşen güzel gorunur
tarafından
Hayırlısı olur inşallah ya
0 oy
tarafından
Durumun uygunsa taşin canım. Sonra iyi ki taşındım dersin. 
tarafından
Annemde öyle diyo kadın da sağolsın 700 liradan düştü kirayı
tarafından
Aa ne güzel indirim yapmis kaçirma gercekden pisman olursun havadar evin olur temizliği felan belli olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
18 Ağustos 2022 Aile kategorisinde garipkus9 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
0 oy
7 cevap 219 göst.
27 Eylül 2022 Aile kategorisinde Bilsemki (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 427 göst.
31 Ocak 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu