0 oy
116 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Öncelikle sağlıklı olması temennim ama inşallah kızım olur <3

image

2 Cevaplar

0 oy
(11,218 puan) tarafından
Kaç haftalık sadece kese görüyorum bebek değil 
tarafından
Kesenin içindeki fasulye gibi olan şey bebek mi canım bende bilemedim ki bu ucuncu hamileliğim ama ilki dusuk oldu  böyle değildi ikinci de de baya bekledim gitmedim doktora direk kalp atışını duydum ama bunda doktor bişey pek bişey demedi bende bebek sandım şuan 7 olması lazım
(11,218 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al canım daha çok erken hiçbişeyi oluşmamıştır ama hızla büyüyecektir emin ol Allah gönlündekini versin  inşallah ❤️
tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(466 puan) tarafından
Canim hayirli olsun kiza benzetim
tarafından
Amin inşallah kızım olur
(466 puan) tarafından
Saglikla dogsun insallh
(80 puan) tarafından
Kız bebek bile yok daha nasıl benzettin:))
(466 puan) tarafından
Kese sekline bakiyorun canim bebeye bakmiyorum
tarafından
Demi kız keseye göre kız gibi erkek biraz daha yuvarlak olur gibi
(466 puan) tarafından
Canim erkek bebeyin kesesi fasulye gibi kizin top gibi
(80 puan) tarafından
Bilmiyorum ilk kez duydum ya ben devlet Hastanesi'ne gittiğim için ultrason fotoğrafı bile vermiyorlar ama ultrasonda dikkat edeceğim 2 hafta sonra gideceğim 13 haftalık olacağım bakayım ya fasulye gibi mi yuvarlak mı iki kızım var açıkçası Bir oğlum olsun da istiyorum hadi bakalım hayırlısı:))
(466 puan) tarafından
Canim 9 ile 11 hafta arasinda ultrasonun yokmu 11 haftadan sonra hizla buyuyolar o yyzdn kolay kolay qyirt edemiyirsun birde bebeyine dr ultrasonla bakarken karninin neresine ultrasonu tutuyor birde erkek duasi biliyorum eyerki cani gonulden inanip yaorsan Allahin izniyle erkek oluyir bunu ilk 4 ckcuklu bi komsuma verdim cok inanarak yapti suan oglu 3 yasinda bi komsumuz daha var bu duayi ona verdigimi duyunca benden istedi onunda 6 kizi vardi duayi verdim suan bi iglu var ve bi kisiye daha verdim 2 cocugu var oda oglu oldu esimin arladasi var bi kizi vardi karnindaki beli deyildi ona dedim bi dua var bunu yap inanmadiicime doguyo oglan olucak dedi inanadi saglikli cok guzel bi kizi oldu sonrada parka gitmjstik eslerimizle orda kiz bana dedi cok pusman oldum duayi yalmadima dedkm olsun kizinjn nasibi varmis oyle deme ama hamile kalirsan bana soyle dedim 4 5 ay sonra hamile kaldi bana msj ati duayi verdim onunda suan bi oglu var kisa kisa yaziyom cnm biraz deyisik gelebilir aslinda herkesle ayri ayri hikayemiz var ama uzun olmasin diye kisa kesiyorum son olarak kapi komsum iki kizi var deli gibi oglan cocuk istiyor hamile kaldi dedim dua var verim sana yap tamm dedi sonra verdim duayi yapti cocugu 3 aylik oldu bana dedi duayi yaptim ama esim cocugun adini muhammed koymak istemiyor koymicaz dedi  sen bilirsin dedim canim aradn 5 gun gecti kapima vurdu dedi cocugu kurtajla aldilar erkek bebekmis sonradn 6 ay sonra bidaha hamile kaldi duayi yap die israr ediyorum yapmak istemiyir erkek olucak hisediyorum dedi sonra ogremdiki saglikli bir kiz bebisi suan okadr guzel ki tontin bi kiz bebek neyse canm isin kisasi bu dua cok kuvetli bi dua buna inanarak yaoarsan Allahin izni ile erkek bebek oluyir kanitlanmis bir dua kemdim de sahidim
(466 puan) tarafından
Ya kusura bakam canm kelime hatalari olmus yanlis kelimelre basmisim o arada esim soru sorup duruyordu diye tekrar kontrol etmeden yoladim
(80 puan) tarafından
Yollar misin bana da canım inanırım tabi ki❤️
(466 puan) tarafından
Canm kagita deyil yazayim bire bir uygula olurmu   ilk başta guzelce abdest al iki rekat sukurr namazi kil kibleye donuk bir sekilde ellerinj karninin uzerine koy deki Allahim sen sahitsin bu cocuk hayirli bir erkek evladi olursa adak adiyorum ismini muhammed koyucagim senin sevgilinin adini koyucagim sahit ol yarabbim de karnina ufle salavat getir ve ayni sekilde eşinede  tekrar etiri Allahimin izni ile erkek olur insallh birde kuarn biliyorsan  7 kez yusuf suresini oku
(80 puan) tarafından
Yusuf süresini bilmiyorum canım ama adını Muhammed mi koymak gerekiyordu?
(466 puan) tarafından
Turkce mealinide okusan olur evet kesin muhammed koyman gerekiyir yoksa adagin kabuk olmaz yanina ek isim koyabilirsin ben muhammed miraç koydum diyer dun saydilarimda birisi muhammed ali diyeri muhammed eminoburu muhammed hasan son olarak da muhammed sinan koydular yani muhamned basa gelicek sekilde koy yanina ek isim koyabilirsin ama canim buna inanman cok onemli kalpten duani et rabbimin izniyle erkek olur insallh
(80 puan) tarafından
Tamam canım deneyeceğim inşallah olur sana da haber veririm ❤️
(466 puan) tarafından
Mutlaka haber bekliyorum canim rabbim oncelikle sqglikli bir bebek nasip etsin
(80 puan) tarafından
Canım bu gün yapacağım dediğini de eşim öyle şeylere kızıyor yani ona söylemesem az önce kendisine öylesine sordum ismini Muhammed koyabilir miyiz diye evet dedi ama sebebini söyleyemedim korktum kızlar diye acaba kabul olur mu ben adağımı yine adarım isimini de koyarım
(466 puan) tarafından
Sen samimi bir sekilde duani yap icten inanarak yap canim gerisini rabbim bilir ben de esime soylemedn kendim yaptim cunku isim sorunu vardi bizde kayinoederim adini koymak istiyirdu oyuzdn esime soylemeden kendim yaptim cok sukur rabbim nasip etti insallh sanada eder  sen dedimklerimi yap insallh guzelce once gusul abdesti al temiz olmak lazim onu unutum sana demeyi sonrada o dedikletimi yap insallh bana mujdeli haberi verirsin
(80 puan) tarafından
Tamam canım eşime söyleyemiyorum çünkü ben yapayım
(466 puan) tarafından
Tamam canim guzel haberle gel bidahakine insallh

İlgili sorular

406,067 soru

12,173,610 cevap

36,647 kullanıcı

...