Arkadaşlar Selam!şu saatte yazıyorum ama içim çok daraldı.birisiyle tartışmamız oldu bana onca söyledikleri dokunmadı ama burnuma laf etmesi beni çok üzdü.hem Allahtan hem de ameliyattan korkarım o yüzden ameliyattan kaçarım.ama o adamcığazın yaptığı da hiç doğru değil beni Allah’ın yarattığı ile vurmak.”senin o uzun burnunu şöyle yaparım”demesi.kendime şöyle özgüvenim yok oldu.Ama Allah için her kes bana diyor ki senin gözün kaşın güzel ,burnun sorun değil onun yanında da ama ne bileyim burnumu kompleks ediyorum.sizce de kompleks yapmağa değer mi?
Hiçbir sorun yok. Bendede hafif bi tombik burnum var. Hiç komplex yapmıyorum
Benim burnum da kemerli. Annem bile estetik için doktora götürdü beni ama karaciğer enzimlerim yüzünden ameliyat olamadım para dahi hazırdı. Şimdi diyorum ki iyiki olmamış. Eşim beni böyle beğeniyor ve onun sayesinde ozguvenim yerine geldi. Çünkü insanları farklı ve güzel yapan şey kusurlarıdır. Kendini bilmez bir salagin dediklerini asla umursama. Ve aynı küfürü ben de zamanında yedim. Hayatında yeri olmayan birinin dediklerini önemseme. O kendine baksın acaba çok mu mükemmel. Bir kere karakteri yok.
Benim de burnum bi tık büyük ama yüzüme yakışıyor dalga geçen dangalaklar illaki oluyor ama bir yerde okumuştum tüm vücudun uzuvlarını melekler yaparken yüze şekli kurban olduğum RABBİM veriyormuş demek ki bana bunu Uygun gördü diyorum haddini bilmezlere ben burnum ve kahyası gerisi boş insanlar takma kafana bunun güzel yüzün daha da güzeldir eminim ki
Sana bir şey diyeyim. Görünen kadarcıktan bile çok güzel görünüyorsun. Bence karakteristik bi burnun var ve sana ayrı çekicilik katıyo. Kötü görmek isteyen kötü görür o lafı diyenin kötü görüşü. Herkes makinadan çıkmış gibi küçük burun büyük dudak oldu herkes aynı oldu böyle doğal güzele rastlamak çok zor artık. Asla özgüvenini düşürme. Onun amacına ulaşmasına izin verirsin böyle. Bence daha özgüvenli olmalısın
Kurban olsun sna
1,498,738 soru
24,481,572 cevap
356,904 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın