Önceden yapiyodum yani şöyle mesele bi gün sil şupür yemek yap diyesiye akşam oluyodu zaten ertesi gün WC banyo balkon çamaşır bi de yemek yapınca yine gün bitiyodu eşim 5te evde oluyo o gelene kadar yapabiliyorum ondan sonrası yemek yiyoruz çay içiyoruz derken akşam oluyodu sofrayı bile masada bırakıp öyle çay içiyoruz eşim çocuk uyuyunca anca giriyorum buasik toplamaya ama burda bi kaç gün üst üste bu vakitler post açtım senin postun aynısı su işi yaptım bu isiyaptim diye bi de annemlerde falan bi kaç sefer evi temiz değildi rahatsız olmuştum onunla ilgili post açtım güzel bi fırça yedim hiç biri kötü niyetli değildi yazilanari düşününce normal bi temizlik alışkanlığım olmadığını fark ettim zaten bekarliktan kalma OKB hastasiydim kendimi dizginlemeye çalışıyorum bu ara hafta da 2 sefere düşürdüm 2 gün suruyo toplam haftda 4 gün temizlik yapıyorum diğer 3 günde güzel farklı yemekler yapıyorum sadece dağınıklığı topluyorum çocukla oyun oynuyorum aktivite falan yapıyorum dizginlemeye çalışıyorum