+1 oy
867 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oglum subyan kuran kursuna gidiyor. Öğretmen için hediye alinacak. Whatsapta grup kuruldu siniftaki veliler için.  Sinif annesi ceyrekli bileklik yaptiralim diyor o olmazsa altin kolye yada airfryer alalim diyor. Bir kac kisi butce bizi aşar katilamayiz dedi digerleri kabul etti hala cevap vermeyenler var grupta.

Yani bu neyin israri herkez kendi alsin bitsin sizinde boyle durumlar var mi?

41 Cevaplar

0 oy
(8,100 puan) tarafından
Bence beşi bir yerde alsınlar az olur bunlar bu nedir arkadaşım ya mecburmu herkes bu yalakalar yüzünden maddi olarak zorlanmaya 
-Reklam-
0 oy
(592 puan) tarafından
Çok abartı ya insanlar kendine alamadığı şeyi öğretmene mi alıcak 
0 oy
tarafından
Valla canım bizim sınıf 11 kişi düşündük 50ser lira toplayalım güzel bir fincan takımı alalım dedik 500 liraya fincan takımı aldık 45 lira verdik başka bir gurup pasta yaptıracakmis saat almışlar onlar 15 kişi 300 lira toplamışlar kişi başı bize gereksiz geldi basit bir şey aldık maksat gönül almak 
0 oy
tarafından
Altin filan saçma bence herkesin durumu bir değil veren olur veremeyen olur öyle şey mi olur yani bu devirde hersey çok pahalı millet zor geçiniyor hediye alınacak bi de altin diyorlar çok mantıksız bence herkes butcesine göre alsın yani
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Bu hediyeler nedir Allah aşkına hepsi pahalı hediyeler bir öğretmen olarak kabul bile etmemeli. Makul miktarda bir hediye çeki alınabilir bir çiçek, çikolata bile yeterli maaşını alan biri o da.
0 oy
tarafından
Ben olsam kendim alir veririm bu sınıf annesi de neymis ya onlar kim istediğimi alirim onların lafina bakmam 
0 oy
(52,747 puan) tarafından
üstüne ev alin  

ben sinif annesiyim kimse katilmak zorunda degil 50 er lira toplayalim dedim çok şık fincan takımı aldik hediye bir kişi katılmadı kalan paraylada şal alicaz 

altin alalim deselerdi katilmazdim
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Yalaklar ya yemin ederim yalaklar
0 oy
tarafından
Ohaaa ya ne gerek var hem öğretmen de kabul mu edecek bazıları abartmayı çok seviyor 
0 oy
(747 puan) tarafından
Airfryer mi altınmı ohaaaa ne alaka herkes ayrı alsa daha mantıklı airfryer diyen airfryer alır altın diyen altın alır 
0 oy
tarafından
Çok biliyorsa kendi alsin 

Saçma sapan  isler herkesin bütçesine göre hareket etmeli sınıf annesi bizde 50 tl toplandi 30 kişi sınıf bakalım ne alınır 
0 oy
(5,488 puan) tarafından
Millet hep gösteriş meraklısı olmuş çoğu yıkama kesim sınıf annesi oldum iki sene istediler toplu almak aldık ilk sene ikinci sene yine dediler ben isteyen kendi alsın dedim bu senede hamilelikten konuştum bıraktım 50 TL toplanıyordu fincan takımı bardağı çiçeği vs alinacakmis
0 oy
(2,305 puan) tarafından
Tam da bu durumun aynısını yaşıyorum bnde dayanamadım yazdım gruba bu kadar pahalı bir hediye gerek var mı diye bazıları hak verdi diğerlerinin hoşuna gitmedi susmuslar dünden beri yazan yok
0 oy
(11,236 puan) tarafından
Altın ne kız herkes kendine alamıyor çok saçma herkes içinden geleni alsın bu öğretmenin gözüne girme çabalarını anlamıyorum 
0 oy
(438 puan) tarafından
Allah askına altın almak nedir ya velilere mi kalmıs cok saçma
0 oy
tarafından
O kadar saçma geliyor ki yüksek meblağlarla öğretmene hediye almak..

İçimden gelir 500 liralık bişi alırım.

İçimden gelmez(veya elimde yoktur) çiçek alır geçerim.

Lükse düşkünlük neden ya
0 oy
(7,149 puan) tarafından
Yok artık altın fiyatlarından haberleri yok galiba kolye ne demek çok abartmışlar. Eğer çok kalabalıksınız herkes gidip 40 50 liraya uyduruk birşey alacağına üstüne biraz para ekleyip çeyrek alabilirsiniz daha ekonomik olur ama air fryer kolye filan baya pahalı şeyler bunlar 
0 oy
tarafından
Nasil hal ettiniz 
tarafından
Ben katılmıyorum deyip gruptan çıktım:D
tarafından
Ahahaha iyi fikir
0 oy
tarafından
Daha neler sankı bana sın7f öğretmeni 4 sene emek verecek 
0 oy
(608 puan) tarafından
Sınıf annesi kadar saçma bir şey duymadım. Napiyor bu sınıf annesi çocuğun ihtiyaçlarını mi gideriyor ya da çocuklarla mı ilgileniyor ne yapıyor tam olarak 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 236 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 632 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,382 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,208 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 418 göst.