Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_c2aaeec0170cc22fce700d892b1eddb9, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Hamile olabilirmiyim erken gebelik testi alsam-Aile & Aşk
0 oy
145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bu aralar üstümde bir halsizlik var midem bulanıyor gibi oluyor gün içinde de , heryerim agriyo değişik hissediyorum reglime 7 gün var erken gebelik testi alsam çıkarmı sizce 

5 Cevaplar

0 oy
(4,217 puan) tarafından
Çıkmayabilir canim bide mevsimsel olabilir adetini bekle derim
tarafından
Bugün çok kötüyüm ya normalde ztn grip fln hasta oldm duzelmistim ama bugün ayakta durcak halimyok kollarım bacaklarım ağrıyor midem bı tuhaf
-Reklam-
0 oy
tarafından
Varsa çıkar 
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Relg günün gelip geçmesini bekle biraz psikolojik te öyle oluyo insan
0 oy
tarafından
Bu bahsettiğin değerlerin düşük oluşundan da oluyor benim mesela midem bulantısı baş dönmesi uyku halsizlik vardı d vitaminim düşükmüş gebelik testini yap ama daha erken 7 gün varmış bekle biraz 
tarafından
Benimde duuskmus D vitamin diğer değerlerin güzel dedi ilaç verdi ama haftada 2 gün onuda içmeyi unutuyom bazen ilacı degistiricem bugün çok kötüyüm ayakta durcak halim yok midem bir tuhaf belki dedim hamilemiyim bilmiyorum
tarafından
Düzenli iç yoksa fayda etmez bende 5 gün oldu başlayalı düzenli içiyorum
0 oy
(18,170 puan) tarafından
Bende de ayni şikayetler var adete birkaç gün var 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beybi01 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne19 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.
17 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (828 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 433 göst.

413,922 soru

12,458,903 cevap

46,603 kullanıcı

Kategoriler

...