0 oy
114 göst.
Aile kategorisinde (5 puan) tarafından
Benim 10 gunum geciyor ama araya bayram telasi girdi evde test yaptim ama 2 saa somra falan cizgi cikmisti birdaha alamadim ve simdi bayramin 1.gunu ve dun cok ayakta kaldim cok is vardu hic oturamadm ve kasiklarim belim cok agridi goguslerim sizliyor surekli uykum geliyor 10 gunun icinde sag kasikta be belimde  yogun agri var ara ara bas donmesi oluyor acaba hamilemiyimde boyle oluyo normalde 2 3 gun ayakta durup bi ton is yapsam boyle agri sizj hissetmemistim 

1 cevap

0 oy
(6,500 puan) tarafından
Büyük ihtimal hamilesin. Başka çocuk var mı
(6,500 puan) tarafından
Büyümüşler maşallah. Sanırım kız bebek iatiyorsunuz :D
(5 puan) tarafından
Nasip ederse insallah aslinda ilm basta istemiyordum ama ogullarim anne neden bizim kiz bebegimi yok neden dogurmuyorsun bizinde olsun diyerek aklima girdiler bende korunmayi biraktim bekliyorum 15 gun once kan verdim negatifti ama varsa belki cikar diye dusunuyorum hic bukadar gecikme yasamadim ee adetimde gunu gunune olur diger hamileliklerimi ben adetten 1 hafta once ogrendim bu gecmesine ragmen bisey ogrenemeidm daha
(6,500 puan) tarafından
Rabb im sağlıklı bir kız bebek nasip etsin inşallah. Bende 3. Bebeğe hamileyim
(5 puan) tarafından
Amin cok sagol Rabbim seninde gonlunde ne varsa onu nasip etsin sagsalim al kucagina insallaj
(6,500 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun. Doğuma az kaldı
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne19 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
17 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
11 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 402 göst.

405,733 soru

12,158,667 cevap

36,600 kullanıcı

...