Babam yoğun bakımda durumu kötü.haliyle duyan arıyor gelen geliyor eve.ben 2 sene oldu eski gorumcemle hiç bir şekilde gorusmuyordum.eski eşimin diğer bazı aile bireyleriyle gorusuyordum ki zaten hep destekcim oldular sagolsunlar.haliyle babamın durum da duyuldu.eski görümcem mesaj attı babamı duymuş.gecmis olsuna gelmek istiyorum yazmış.ben kabul etmeyecektim annem yapma bu durumda olmaz insanlık sende kalsın dedi.bak anne gene sapitacak sürekli gelip gitmek isteyecek birşey olmamış gibi gene beni taciz edecek dedim deli mu canım seneler olmuş gorusmek istemeyen sensin ,çarşaf çarşaf dosyada adı geçti ,insanlık yaptı mesaj attı şimdi sen kabul etmezsen arkandan konusacak dedi.tamam dedim kabul ettim geldi.geldigi günden beri sürekli aramaya başladı babamın durumunu sordu hiç samimi olmadan cevap verdim.uc aramanın birini açtım.
Bu gün mecburiyetten dışarı çıktık.evinin yankininda bir AVM ye gidip işimizi halledip döndük.duymus beni arıyor bana neden gelmediniz ben sizi bekledim yarın gelin diyor şaka gibi ya.ben neden hep insanlık bende kalsın dediğim için bunu yaşıyorum.hep arayıp cagirmasindan gekmedim diye trip yapmasindan kavga edip boşandık biz.eski eşim dur diyemedigi için.allahbaskina bunun ayağını gene nasıl keseyim