0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (11,927 puan) tarafından
Babam yoğun bakımda durumu kötü.haliyle duyan arıyor gelen geliyor eve.ben 2 sene oldu eski gorumcemle hiç bir şekilde gorusmuyordum.eski eşimin diğer bazı aile bireyleriyle gorusuyordum ki zaten hep destekcim oldular sagolsunlar.haliyle babamın durum da duyuldu.eski görümcem mesaj attı babamı duymuş.gecmis olsuna gelmek istiyorum yazmış.ben kabul etmeyecektim annem yapma bu durumda olmaz insanlık sende kalsın dedi.bak anne gene sapitacak sürekli gelip gitmek isteyecek birşey olmamış gibi gene beni taciz edecek dedim deli mu canım seneler olmuş gorusmek istemeyen sensin ,çarşaf çarşaf dosyada adı geçti ,insanlık yaptı mesaj attı şimdi sen kabul etmezsen arkandan konusacak dedi.tamam dedim kabul ettim geldi.geldigi günden beri sürekli aramaya başladı babamın durumunu sordu hiç samimi olmadan cevap verdim.uc aramanın birini açtım.

Bu gün mecburiyetten dışarı çıktık.evinin yankininda bir AVM ye gidip işimizi halledip döndük.duymus beni arıyor bana neden gelmediniz ben sizi bekledim yarın gelin diyor şaka gibi ya.ben neden hep insanlık bende kalsın dediğim için bunu yaşıyorum.hep arayıp cagirmasindan gekmedim diye trip yapmasindan kavga edip boşandık biz.eski eşim dur diyemedigi için.allahbaskina bunun ayağını gene nasıl keseyim

4 Cevaplar

0 oy
(1,352 puan) tarafından
Şuan evlimisin canım? Allah razı olsun arayıp soruyor ilgileniyor ama bir noktaya kadar taviz verilir . Bence tavrını net bir şekilde koy ve şöyle . Görüşmek istemediğini kırmadan . Anlar umarım 
(11,927 puan) tarafından
Anlamıyor bacım anlamıyor.
(1,352 puan) tarafından
O zaman kabalaş sende .
(11,927 puan) tarafından
Yok olum var diyorum yapmayim diyorum kimseyi kirmayim diyorum olmuyor
(1,352 puan) tarafından
Elimi verdim kolumu kaptırdım desene .
(11,927 puan) tarafından
Şaka gibi yemin ederim.neler yaşadık .ben maddi manevi tazminat açıyordum da dige abisi yalvardı açma diye bana .nelr yasadik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babanın durumunda hiç bi değişiklik yok mu canım
(11,927 puan) tarafından
Yok canım.bu gün 15. Gün koma halinde yatıyor.ilaclara tepki vermiyormus
tarafından
Dr ların bi fikri varmı gerçi pek yorum yapmıyolar ya böyle durumlarda
(11,927 puan) tarafından
Yok canim
0 oy
(14,145 puan) tarafından
O ne yaparsa yapsin ne derse desin durusunu bozmassan anlar zaten 
(11,927 puan) tarafından
Bozmadım.ben hiç aramadım.uc kere arıyorsa ikisinde acmadim
0 oy
(669 puan) tarafından
Bir kere insanlık yapmışsın yeter daha fazla yüz verme gerekirse eşim rahatsız olabilir de arayıp sorsa bile gelmesine izin verme şahsi fikrim takdir sizin tabi 
(11,927 puan) tarafından
Bizim boşanma sebebimiz o zaten.aileme anlattım şok gecirdiler

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 516 göst.
23 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
0 oy