Esim geldi eve hic bisey yok ortada ne yemek yaptin dedi bende türlü gibi sebze yemegi yaptim dedim etsiz türlünü olur dedi dedim daha 1 gün önce yedin hergün et mi yenir izman nie yapiyosun ben yemem dedi tamam dedim.sonra cocuklara kizdi tv izletmiyonuz birahat huzur yok diye oflayip duruyo sonra dedim her cocugu olan boyle senmi sadece boylesin her cocuk anne babasina soyler ne istiyosa dedim bi sukret iki tane cocugumuz car huzursuz olcak hic biseyimiz yok huzursuzluk cikariyosun dedim.keske evlenmeseydim nerden evlendim evlilik bana gore degilmis cocuk falan yapmasaydim keske dedi .keske yapmasaydij deseydin yol yakinken ven yapamam bekarken iyidim deseydin bosanirdik dedim. Ne guzel geziyodum tozuyodum dedi bizlede geze bilirsin biz engelmi oluyoruz dedim senin kadar nankor bir insan gormedim sukursuz dedim önüne yemek geliyo as geliyo hala mennun degilsin dedim okadar zoruma gittiki git bosan seni zorlami tutuyorum hic umrumda degil dedim ama okadar canim acidiki annem babam ayri buyudum ne anne ne baba sefkati gordum cocuklarim oyle olmasin diye gerseyimi feda ettim hala huzurum yok nolur dua edin bana kafayi yicem