0 oy
1,385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,069 puan) tarafından
Daha önce post açmıştım ablam çalışıyor eşim de yurt dışında diye ablam gel kış temizligimi yap demişti.3 buçuk yaşındaki kızımla cumartesi günü geldim ablama dün bütün gün mutfak temizledim heryer yağdan görünmüyordu ellerim hep yıprandı yaniyo düşünün.sabah buzdolabına bakiyo evet yapıyorsun ama düzenli yapmiyorsun diyo kavanozların yerini filan degistiriyo.ise gitti sonra tüm gün odaları camları kapılar yerler hep sildim temizledim ellerimle mop yok bişey yok neyse şimdi işten geldi ablam geldiği gibi camlara bakiyo hani hiç temizlenmemis nasıl temizlemişsin diyo.tum gün kızımi ağlata ağlata yaptım temizliği ve asla baştan savma da yapmadım ev leş gibi olmuştu aldığım ilk tepki. Bu olunca üzüldüm açıkçası 

53 Cevaplar

0 oy
(14,123 puan) tarafından
Cevap belli kendin de biliyorsun zaten bundan sonra umarim ona gore davranirsin 
-Reklam-
0 oy
(7,780 puan) tarafından
İş yapmaya devam etmiyorsundur umarım bu laflardan sonra 
(1,069 puan) tarafından
Yarın izinli ön balkon ve banyo kaldı oraları yapacak ve benden yardım isteyecek beraber yaparız oraları dedi
(1,721 puan) tarafından
Eminim yarın da gideceksin :)
(1,069 puan) tarafından
Gitmiycem çünkü zaten ordayım:) yatıya kalıyorum benim ev uzak
0 oy
tarafından
Ne mecburiyetin vardı gidip ablanın pisliğini temizlemeye sen kendini bu duruma düşürürsen oda patavatsızlığın dibine vurur zaten sana o kadar söylendi gitme yapma diye anlamıyorum bazen burdaki kadınları gündelikçi tutsun kendine hata sende ablanda değil
(1,069 puan) tarafından
Ablamdir diyor gidiyim dedim bide sürekli laf sokuyordu gelmedin diye
tarafından
Soksun ya az yede uşak tut kendine de engelle gitsin öyle birinin sana ne faydası dokunur zarardan baska
0 oy
(13,587 puan) tarafından
Neden sen yapıyorsun ki kendi eli ayağı yok mu? 
(1,069 puan) tarafından
Çalışıyor ya kendi ondanmiş
0 oy
(10,360 puan) tarafından
Çok biliyosa kendi yapsın 
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Suç sende gıtmeseydın keşke temizlıkci tutsun zaten çalışıyor
0 oy
(4,101 puan) tarafından
Kusura bakmada suç sende kızını ağlata ağlata temizlik yapmışsın. İlk önce çocuğunu düşünmelisin, böyle ablayada abla denmez sanki temizlik işin, temizlikçi olsan bile bu laflar edilmez... Biraz kendinize değer mi verseniz acabaa ezdirmeyin kendiniz bu dünyaya bir kere geliyoruz ona göre yaşayın..
0 oy
(10,001 puan) tarafından
Kusura bakma neden enayilik ediyorsun..
(1,069 puan) tarafından
Enayi olduğum için
(10,001 puan) tarafından
Sana gitme demiştik yazık değil mi hem sana hem çocuğuna. Sen neden cvp vermedin ablana ben olsaydım ağzının payını verirdim
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Temizliyorsun birde şikayet mi ediyor yaptığı çok ayıp 
0 oy
(4,520 puan) tarafından
Çalışıp kazandığı parayı sana mı yediriyor ki gidip temizliğini yapıyorsun? Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Çağırınca benim yaptığımı beğenmezsin sen en iyisi kadın çağır evine. Benden buraya kadardı, bir gün de Allah razı olsun demeyecek kadar nankörsün de. Bir süre de asla görüşme.
0 oy
(20,528 puan) tarafından
Sana yapma demistik dinlemiyosunki
0 oy
(13,766 puan) tarafından
Postunu hatırladım. Gitmem demiştim zaten 

Yazık gerçekten iyi niyetine emeğe 
0 oy
(5,497 puan) tarafından
Offf sana kimse gitme demedi be kardeşim neden gittin ya?

Bırak dön evine hemde şimdi.
0 oy
(195 puan) tarafından
Ablam diye hizmetçisi değilsin ya okdr laf edip sana sustiysan diyecek laf bulamıyorum, bnm ablam böyle diyecek asla susmam bida da gitmem çok ayıp etmiş çocuğun hasta olunca napacaksin, ablan bu durumda ne der hasta etmrseydin gene sen suçlu olacaksın...
0 oy
(132,226 puan) tarafından
iyi halt ettin manas gitme dedik o kadar
0 oy
tarafından
Keşke gitmeseydin bacim o kadar herkes söyledi ne kadar ayıp utanmıyor bir de 
0 oy
(744 puan) tarafından
Gitmeseydin yapmasaydın... Demiştik 
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Yapılan iyiliklerin enayilik sayıldığı bir dünyada ablamda olsa mesafemi korurum kesinlikle , bu kadar ezdirme kendini kıymet bilmeyene ne heba ediyorsun kendini yazık değil mi kendine acı kendine acımıyorsan çocuğuna acı bak demişsin ağlamış yani belli ki sen iş yapmışsın çocuk ihmalsizlikten ağlamış yazık yaa
0 oy
tarafından
Cidden aklından zorun mu var uamrim bu bir hikayedir
0 oy
(862 puan) tarafından
sana borclu kalmis olmamak icin inkar mj etmeye calisiyor acaba

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 244 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 185 göst.